Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, titeket mennyire taszít az, ha egy fiatal férfinek nincs munkája és nem is tanul?
Figyelt kérdés
Most itt nem 2 hétről beszélek, hanem hónapokról, esetleg 1-2 évről. Ti kapásból elutasítjátok az ilyeneket, ha igen, miért? Úgy értve, attól még lehet egy kulturált, intelligens, normális a fiú/férfi, és ha a szexuális vonzalom is megvan a mellé, hogy értelmes a tag, akkor miért akkora baj, ha munkanélküli? Vagy elvárjátok, hogy eltartson és elhalmozzon mindennel? Vagy egyből úgy tekintetek az illetőre, mintha a férjetek lenne? Már az ismerkedési fázisban is kizáró ok ez nálatok?2020. márc. 28. 20:34
21/25 anonim válasza:
Én nőként voltam ebben a helyzetben, úgyhogy,megértem. De társat sem kerestem akkor, szégyeltem a helyzetem. De rendbe szedtem a lelkivilágomat és mostmár van munkám, minden rendben. A te állapotod sem végleges, ha akarsz, tudsz változtatni. De lehet persze aki elfogad igy is.
22/25 anonim válasza:
Szval nem szereted az életet?
Az ikyen fiúkat messze elkerülöm,mert én sulizom is, és dolgozom is.
Senkinek sem kell a nyakára egy olyan pasi aki csak rajta csüngene, mert nincs semmi dolga.
23/25 anonim válasza:
Nagyon taszít és nem kezdenék ilyen pasival. Nem várom el senkitől,hogy tartson el,viszont én sem tartok el senkit! Egy felnőtt ember legyen életképes,értsen valamihez és csinálja. Nem baj,ha szakmunkás,segédmunkás, de legyen valami amivel foglalkozik és tudja biztosítani a megélhetését.L.
24/25 anonim válasza:
Szerintem nem a pénz, hanem a motiváció hiánya miatt taszító. A tevékeny embereket jobban bírom.
25/25 anonim válasza:
Bocsi most olvastam a kommentjeid. Ez vmi pszichológiai probléma, kerj segítséget, mindent meg lehet oldani. Most van vmi oldal, ahol lógusok ingyen adnak támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!