Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, titeket mennyire taszít az, ha egy fiatal férfinek nincs munkája és nem is tanul?

Figyelt kérdés
Most itt nem 2 hétről beszélek, hanem hónapokról, esetleg 1-2 évről. Ti kapásból elutasítjátok az ilyeneket, ha igen, miért? Úgy értve, attól még lehet egy kulturált, intelligens, normális a fiú/férfi, és ha a szexuális vonzalom is megvan a mellé, hogy értelmes a tag, akkor miért akkora baj, ha munkanélküli? Vagy elvárjátok, hogy eltartson és elhalmozzon mindennel? Vagy egyből úgy tekintetek az illetőre, mintha a férjetek lenne? Már az ismerkedési fázisban is kizáró ok ez nálatok?

2020. márc. 28. 20:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy miért nem dolgozik. Attól függ, hogy taszítana vagy sem.
2020. márc. 28. 20:37
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon taszít, szóba nem állnék ilyennel. Nem azért mert elvárom, hogy elhalmozzon bármivel is mert nincs rá szükségem köszi, elhalmozom én magamat a saját pénzemből eltartani viszont senkit nem vagyok hajlandó, nem vagyok az anyád. A másik pedig, hogy aki felnőtt, életerős férfi létére csak döglik és nem csinál semmit az egy olyan mentalitásra vall amire én nem vagyok kíváncsi.
2020. márc. 28. 20:38
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Ha fiatal erős, egészséges akkor miért nem dolgozik?

Minden akarat kérdése

2020. márc. 28. 20:39
 4/25 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon taszító, nem kell engem eltartani, de egy olyan pasi aki se tanulni, se dolgozni nem akar, semmi célja nincs az nálam nem nyerő.
2020. márc. 28. 20:40
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, nincs olyan épeszű nő, aki egy ilyen ingyenélő tanulatlan emberrel leállna.
2020. márc. 28. 20:44
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon tasztito. Nem kell engem elhalmozni, de aki egesz nap ba..za a rezet es nem probal meg melot talalni en tuti nem tartanam el. Nem tudnek ferfikent nezni ra, miutan hazerek a melobol es sulibol o meg ul a kanapen.
2020. márc. 28. 20:45
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
És miből él, ha felnőtt férfi létére nem dolgozik?
2020. márc. 28. 20:47
 8/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem várom el hogy eltartson - de én sem fogom eltartani. Egy férfinek legyen már célja az életben, nem csak az, hogy egész nap döglik otthon és nem csinál semmit.
2020. márc. 28. 20:49
 9/25 A kérdező kommentje:
És ha valaki azért nem tanult tovább mert éppenséggel nincs rá pénze, és azért nem dolgozik mert mentális problémái vannak, antiszociális, retteg az új dolgoktól, nem bírja a nyomást, stresszt.
2020. márc. 28. 20:50
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
Egy lusta disznó aki kifogast keress mindenre..
2020. márc. 28. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!