Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőszaknak számít?
Még ennyi f**t, mint aki itt hozzászól... Férfiként verődött le a biztosítékom attól hozzáállástól, amit mutattok. Ha egy nő belemegy egy egyéjszakás kalandba, akkor bizony felvállalta, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak? Komolyan?
Kérdésre válaszolva: Definíció szerint erőszak igen. Hogy mit tegyél? Nehéz lenne bizonyítani, hiszen belementél az aktusba, ráadásul elég kellemetlen procedúra egy ilyen eljárás. Pszichológushoz mindenképpen elmennék.
Nem tudom hogy kamu-e, de mindenesetre undorító ami itt lezajlik/lezajlott a hozzászólásoknál. Azért leribiznek valakit, mert belement egy egyéjszakásba, és így járt. Nem, csak elmondom hogy attól hogy a csaj is beleegyezett az egyéjszakásba, attól a pasinak nem volt joga ezt tenni. Ennyi erővel én is felviszek egy pasit, és felnyomok egy műfaszt a seggébe, csak mert beleegyezett hogy feljön velem, és én emiatt úgy érzem hogy jogom van hozzá. És basszus nem csak pasik támadják, hanem csajok is.. Tényleg a gyakori az internet egyik pöcegödre.
Le lehet pontozni, valószínűleg ennyi életetek van hozzá.
Ez eroszak, de a magyar hatosagok nem fognak megmozdulni.
A nemet mondas ellenere meg a sajat baratnojen is eroszakot tehet valaki. Ha nem akkor, nem azt akarod, es jelzed is, az eroszak. En praktikus okokbol a bosszuallastol felnek. Mivel bizonyitani nem lehet, es Magyarorszagrol beszelunk, csak annyit tennek, hogy vele zero kapcsolat.
De nem adnam fel a randizast massal. Sajnalom, hogy nincsenek olyan megerzeseid, mint nekem. Sokszor valaki alamuszi, es egy nagypofaju meg nem veszelyes.
Jesszusom, ezek a kommentek. Az ember hallja, hogy a nőgyűlölet így, feminizumus úgy, de tényleg más a saját szememmel látni egy ilyen kérdés alatt ennyi nőgyűlölő tahót.
Kérdező, igen, ez egyértelműen erőszak. Ha valamire azt mondod, hogy nem, és ő erőszakkal mégis megteszi veled, az a szexuális erőszak papírformai definíciója. Javaslom, hogy ezt olvasgasd át:
Többet fog segíteni, mint a gyakoris barmok. Le van benne írva, hogy mit tehetsz, mik a jogaid, hova fordulhatsz.
Jelöljétek már meg, hol volt nőgyűlölet!
Egyet tudok, ahol lek**zták, de azon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!