Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőszaknak számít?
Aki krvànak áll ne csodàlkozzon ha megbasszák.
Ha random pasikkal kuratod magad bármi megtörtènhet, lehet pszichopata, aberràlt.
A 2-es jól írja.
Ezért találták ki az ismerkedést. (bár még így is belefuthatsz egy pszichopatába, aki jól hazudik végig, de még mindig csökken a csalódás és kihasználás esélye, ha mindent megteszel a szűréshez.
Ezért van az ismerkedés, beszélgetés, programok, aztán ha megbízhatónak tűnik, akkor lehet lépcsőfokokat lépni. A szex, összeköltözés, családalapítás a legfelsőbb lépcsőfokok ... nem érdemes elejére tenni, mert borulás lesz és meglepődés, hogy te nem erre számítottál...
Hát akkor megválaszoltad a kérdést magadnak "bele mentél, nem volt erőszak".
Egészségedre.
Legközelebb több eszed lesz, ennyit minimum ért a dolog, mert tapasztalatot szereztél, hogy a világ nem így működik.
Amúgy meg, én is fiatal vagyok de ha épp nem vagyok párban, nem fogom odadobni magam csupán mert viszket odalenn... fejlessz önfegyelmet és önbecsülést.
Semmit...
A te hibád volt bocsi.
Én el nem mennek idegenekkel sehova sem. Nagyon felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!