Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ezt tapasztaljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tapasztaljátok az itteni fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hosszabb beszélgetés után a következőket tudom megállapítani. 3 csoportra oszthatóak: A) szűz, önbizalomhiányos 20-35 közöttiek B) az ellaposodott szex miatt feleségük megcsalásához partnert kereső 35+-osok. C) ultraperverz vágyakkal rendelkező önkéntes farokmutogatók kortól függetlenül. Van itt olyan fiú, aki nem esik bele egyik kategóriába sem? Ők milyen célból vannak itt?
2020. márc. 9. 13:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
És vannak a képgypűjtögetők is. Normális ismerkedésnek indul, szimpik vagyunk egymásnak, sok chat, kér mindenféle képet, de találkozni már nem akar, aztán el is tűnik. Próbáltam itt szexpartnert keresni, de vagy ezekbe futottam, vagy a pszichopatákba akik ismeretlenül is teljesen rászállnak az emberre, és hisztiznek ha nem válaszolsz azonnal. Feladtam.
2020. márc. 9. 18:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Nyitott kapcsolatban lévő 40-es, aki 30 alatti csajt keres barátság extrákkal kapcsolatra.

Nincs nagy elvárás, csak legyen gyönyörű, vagy legalább én lássam annak, illetve ha normális mellé az még plusz pont.

2020. márc. 9. 18:12
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak azert vagyok itt hogy hulyeket oltogassak, vagy ha normalis kerdes van akkor hasznosat irjak

21f

2020. márc. 9. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!