Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak mennyire fontos egy kapcsolatban az anál?
Figyelt kérdés
Lányok ti milyen véleménnyel vagytok az análról? Fiúknak miért jön be (ha bejön) ennyire?2020. márc. 4. 19:44
1/16 anonim válasza:
Nekem fiúként nem,hogy nem fontos,hanem egyenesen elzárkózok tőle,taszít.
2/16 anonim válasza:
Abszolút nem fontos, akárki akár mit mond ha lejárt duma is, az nem arra van hogy oda dugdosd
3/16 anonim válasza:
Én bőven megvagyok nélküle, ha puncit kaphatok! ;)
34/F
4/16 anonim válasza:
Én is megvagyok nélküle, ha minden nap kapok puncit! Annál jobb nincs.
5/16 anonim válasza:
Én inkább arra vágyom, hogy engem kényeztessen a lány análisan.
26/F
6/16 anonim válasza:
Azért jön be, mert ezzel a nő a legrejtettebb testrészéhez is zöld utat ad, ami azt jelenti, hogy maximálisan, fenntartások nélkül adaadja magát. :)
7/16 anonim válasza:
#2: A Marok Marcsa sem arra van, a száj sem arra van, a mellköz sem arra van, mégis csinálod/csinálják. A kreativitás hiányát jelzi, ha valaki csak és kizárólag punciba teszi be és azon kívül sehová. Mint a primitív ösztönlények... :)
9/16 anonim válasza:
Én nagyon szeretem popsiba egyszerűen fantasztikus érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!