Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tapasztaljátok az itteni fiúkkal kapcsolatban?
Jézusom. Ha ennél kulturáltabb felizgatas kell, írj. 🙂 32F
20-35 közötti szűz, szexuálisan nyitott srác vagyok. De nem írok rá random emberekre, nem küldözgetem a farkam senkinek. Azért vagyok az oldalon, hogy más nézőpontokat is láthassak. Hogy a dolgoknak ne csak a két végét lássam. Ne csak az elvakult gondolatokat olvassam. Azért vagyok itt, hogy tanuljak mások véleményéből, hogy ha kell vitázzak (kulturáltan), hogy okuljak más hibáiból.
Az oldal egy nagyon jó dolog, ha a helyén tudod kezelni, és nem látod többnek, mint ami.
Én a b csoportba tartozom, de nem vagyok házas, és csak 24 vagyok.
Nem érzem magam sem lúzernek, sem perverznek. Nem mutogatom a farkamat sem, egyszerűen nem találok olyan partnert, akinek hasonló problémája van.
Szerintem egeszseges lelku, idegrendszeru, eletu ember nincs a gyakorin. Egy kerdes miatt google keresesnel normalis dolog idetevedni.
En jodolgomban depresszios es panikbeteg lettem. Mikor rosszul vagyok, sajnos ez kot le, nem valami ertelmes tevekenyseg. De ez nagyon nem jo.
Tarskereso, hobby, baratok, valo elet kell.
Én azt nem értem hogy lehet úgy ismerkedni hogy emmit nem tudsz az illetőről? Nem tudod hogy néz ki, hol lakik, szép-e... és ennek ellenére is úgy jönnek az üzenetek mint Tinderen ahol már jóval több az információ.
Tehát ha egy férfi itt ráír egy csajra akkor ő már a "mindegy csak lyuk legyen" kategóriába esik, mert ha lennének elvárásai akkor nem vesztegetné az idejét ennyire látatlanokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!