Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ezt tapasztaljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tapasztaljátok az itteni fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hosszabb beszélgetés után a következőket tudom megállapítani. 3 csoportra oszthatóak: A) szűz, önbizalomhiányos 20-35 közöttiek B) az ellaposodott szex miatt feleségük megcsalásához partnert kereső 35+-osok. C) ultraperverz vágyakkal rendelkező önkéntes farokmutogatók kortól függetlenül. Van itt olyan fiú, aki nem esik bele egyik kategóriába sem? Ők milyen célból vannak itt?
2020. márc. 9. 13:06
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#10 mindenkinek vannak vágyai, de ez nem jelenti azt, hogy a legelső privát üzeneteben mindennemű beszélgetést megelőzően rám kellene zúdítani egy teljesen ismeretlen embernek. Pl. ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kaptam már bősegesen:"agyrázkódásig dugnálak miközben az ágy összeroskadna alattunk, utána a mellkasodon szétkenném a kakám és a szádba hugyoznék".
2020. márc. 9. 13:50
 12/33 anonim ***** válasza:
#9! Nem semmi beképzeltséggel rendelkezel. 😃
2020. márc. 9. 13:52
 13/33 anonim ***** válasza:

Jézusom. Ha ennél kulturáltabb felizgatas kell, írj. 🙂 32F

2020. márc. 9. 13:52
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

20-35 közötti szűz, szexuálisan nyitott srác vagyok. De nem írok rá random emberekre, nem küldözgetem a farkam senkinek. Azért vagyok az oldalon, hogy más nézőpontokat is láthassak. Hogy a dolgoknak ne csak a két végét lássam. Ne csak az elvakult gondolatokat olvassam. Azért vagyok itt, hogy tanuljak mások véleményéből, hogy ha kell vitázzak (kulturáltan), hogy okuljak más hibáiból.

Az oldal egy nagyon jó dolog, ha a helyén tudod kezelni, és nem látod többnek, mint ami.

2020. márc. 9. 13:57
 15/33 anonim ***** válasza:
25 éves biszex, barátnő mellett férfival nővel kalandot kereső nem szűz nyilván.
2020. márc. 9. 14:23
 16/33 anonim ***** válasza:

Én a b csoportba tartozom, de nem vagyok házas, és csak 24 vagyok.

Nem érzem magam sem lúzernek, sem perverznek. Nem mutogatom a farkamat sem, egyszerűen nem találok olyan partnert, akinek hasonló problémája van.

2020. márc. 9. 14:26
 17/33 anonim ***** válasza:

Szerintem egeszseges lelku, idegrendszeru, eletu ember nincs a gyakorin. Egy kerdes miatt google keresesnel normalis dolog idetevedni.

En jodolgomban depresszios es panikbeteg lettem. Mikor rosszul vagyok, sajnos ez kot le, nem valami ertelmes tevekenyseg. De ez nagyon nem jo.

Tarskereso, hobby, baratok, valo elet kell.

2020. márc. 9. 14:29
 18/33 anonim ***** válasza:
Én egyik kategóriába sem tartozom. A-ba azért, mert nem vagyok szűz, B-be mert 28 vagyok és szingli, C-be pedig azért, mert nem vagyok perverz és nem mutogatom magam. Azért vagyok itt, hogy normális válaszokat adjak azoknak akik értelmes kérdést tesznek fel (pl tapasztalatlan), és mert túl sok a szabadidőm munkahelyemen.
2020. márc. 9. 14:35
 19/33 A kérdező kommentje:
#16 akkor miért nem szakítasz vagy próbálod meg helyrehozni a kapcsolatodat, akár szexuálpszichológus segítségével?!
2020. márc. 9. 14:36
 20/33 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy lehet úgy ismerkedni hogy emmit nem tudsz az illetőről? Nem tudod hogy néz ki, hol lakik, szép-e... és ennek ellenére is úgy jönnek az üzenetek mint Tinderen ahol már jóval több az információ.

Tehát ha egy férfi itt ráír egy csajra akkor ő már a "mindegy csak lyuk legyen" kategóriába esik, mert ha lennének elvárásai akkor nem vesztegetné az idejét ennyire látatlanokra.

2020. márc. 9. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!