Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ezt tapasztaljátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tapasztaljátok az itteni fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hosszabb beszélgetés után a következőket tudom megállapítani. 3 csoportra oszthatóak: A) szűz, önbizalomhiányos 20-35 közöttiek B) az ellaposodott szex miatt feleségük megcsalásához partnert kereső 35+-osok. C) ultraperverz vágyakkal rendelkező önkéntes farokmutogatók kortól függetlenül. Van itt olyan fiú, aki nem esik bele egyik kategóriába sem? Ők milyen célból vannak itt?
2020. márc. 9. 13:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20#. Igazad van Szerintem is. F.
2020. márc. 9. 15:05
 22/33 anonim ***** válasza:

Egyik kategóriába sem tartozom.

Hogy miért vagyok itt? Kicsit talán még reménykedem egy véleménycserében, vagy inkább abban hogy megosszunk egymással véleményt/tapasztalatot/tanácsot/élményt.

Nem írtam lánynak soha perverz üzenetet, sőt képet sem kértem egyiktől sem akivel itt beszéltem. Viszont egy két lánnyal sikerült célokról, életről elbeszélgetni itt ami meglepett de örültem neki(ja igen és ajánlás alapján már próbáltam ki kajáldát, néztem filmet stb.). Talán ez a pár pozitív tapasztalat tart itt.

Válaszolni annyira már nincs értelme, mert szerintem amiben férfi és nő között kontaktusra kerülhet szó (írásban) ott aki felteszi a kérdést sem érdekli a válasz, és mást sem.

2020. márc. 9. 15:10
 23/33 anonim ***** válasza:
HéHéHé, itt vagyok! Akkor én D', a dé csoportban vagyok?
2020. márc. 9. 15:18
 24/33 anonim ***** válasza:
Engem csak a csunya nok erdekelnek 31/f
2020. márc. 9. 15:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem folyok bele általában találok egy dom-ot masztizok es lelepek 😅

23/l

2020. márc. 9. 15:39
 26/33 StevenUp ***** válasza:
És mi a helyzet azokkal, aoik pusztán röhögni vannak itt és van bennük egy halom nárcisztikus vonás meg némi istenkomplexus?
2020. márc. 9. 15:45
 27/33 anonim ***** válasza:
51%
Jó megfigyelés, de nem teljes. Ezen csoportokba nem sorolhatók a nőgyűlölők, akik a saját sikertelenségükért hibáztatnak minket nőket kollektíven, ide pedig csak acsarkodni jönnek mert élőben még azt sem mernek. Valamint van itt rengeteg unatkozó emberke aki nőnek adva ki magát trollkodik. Mondjuk ezek azért néha viccesek is. 😁
2020. márc. 9. 15:48
 28/33 anonim ***** válasza:
B azok irnak a legtöbbet nekem.
2020. márc. 9. 15:59
 29/33 anonim ***** válasza:

Elsősorban kérdéseket feltenni meg válaszolni, segíteni vagy fenn.

Volt hogy elbeszélgetni másokkal, levelezni jöttem fel, vannak jó fej lányok, fiúk.

2 kedves lány barátomat is innen ismertem meg levelezés során:)

A farokmutogatást meg sosem értettem a többieknél ... volt már olyan lány, akinél ez bejött? :'D Az oldalon max face elérhetőséget cserélek, nem hogy intimképet :D

2020. márc. 9. 16:04
 30/33 A kérdező kommentje:
A mostani privátáradat közepette rájöttem, hogy kihagytam egy kategóriát: D) pénzért szexuális szolgáltatásokat keresők, akik valamilyen oknál fogva összetévesztenek a rosszlányokon szereplő lányokkal.
2020. márc. 9. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!