Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt tapasztaljátok az itteni fiúkkal kapcsolatban?
Egyik kategóriába sem tartozom.
Hogy miért vagyok itt? Kicsit talán még reménykedem egy véleménycserében, vagy inkább abban hogy megosszunk egymással véleményt/tapasztalatot/tanácsot/élményt.
Nem írtam lánynak soha perverz üzenetet, sőt képet sem kértem egyiktől sem akivel itt beszéltem. Viszont egy két lánnyal sikerült célokról, életről elbeszélgetni itt ami meglepett de örültem neki(ja igen és ajánlás alapján már próbáltam ki kajáldát, néztem filmet stb.). Talán ez a pár pozitív tapasztalat tart itt.
Válaszolni annyira már nincs értelme, mert szerintem amiben férfi és nő között kontaktusra kerülhet szó (írásban) ott aki felteszi a kérdést sem érdekli a válasz, és mást sem.
Ennyire nem folyok bele általában találok egy dom-ot masztizok es lelepek 😅
23/l
Elsősorban kérdéseket feltenni meg válaszolni, segíteni vagy fenn.
Volt hogy elbeszélgetni másokkal, levelezni jöttem fel, vannak jó fej lányok, fiúk.
2 kedves lány barátomat is innen ismertem meg levelezés során:)
A farokmutogatást meg sosem értettem a többieknél ... volt már olyan lány, akinél ez bejött? :'D Az oldalon max face elérhetőséget cserélek, nem hogy intimképet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!