Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van itt olyan aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt olyan aki nem kapcsolatban hanem buliban vagy jó fiú baráttal vesztette el a szűzességét?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok?Megbántátok hogy nem kapcsolatban?Hogy bánt veletek a fiú,annak ellenére hogy nem komoly kapcsolat?
2020. márc. 8. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kapcsolatban vesztettem el, 18 eves voltam

Kicsit megbantam, de nen azert, mert rosszul bant volna velem

2020. márc. 8. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a legjobb fiú barátommal vesztettem el és nem bántam meg. Megmaradt a kettőnk titkának,kb ennyi a lényeg.

18 évesek voltunk.

2020. márc. 8. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Buliban volt, olyannal akit ismertem. És nem zavart, el akartam veszteni, utána én ráztam le, nem akartam kapcsolatot. 17 voltam. Az elején fájt picit, de utána már élveztem. Elsőnek nem volt rossz.

25/l

2020. márc. 8. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Buliban "közepesen ismert" sráccal - másik egyetemre járt, nem az első találkozás volt. Néhány találkozó volt csak, nem esett jól akkor hogy nem folytatódott, de utólag nem bántam meg mert utána megismertem a párom :)
2020. márc. 9. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy barátommal. Egyáltalán nem bántam meg, figyelmes volt, tudta, hogy nekem az az első. Azóta is barátok vagyunk. 15 voltam
2020. márc. 9. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!