Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közötti izmos fiúk, ti el tudnátok képzelni szexet vagy akár kapcsolatot egy ducibb lánnyal? Vonzó tudna lenni a szemetekben?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 08:46
22/26 anonim válasza:
Egy éjszakára vonzó, de kapcsolatot nem szeretnék.
23/26 anonim válasza:
Igaz hogy a 25-30-ba nem illek bele, kicsit fiatalabb vagyok de heti 6x járok kondiba, meg is látszik rajtam rendesen, de nálam nem számít ha valaki ducibb, nyílván bizonyos keretek között,ha valaki már nagyon duci azt nem vállalnám be,de beleférhet egy kis kavarás ha nem vészes.
25/26 anonim válasza:
Duciból csak a fiatal jó már bocs!
26/26 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy 26 vagyok, nem tudom ez a te nézőpontod szerint fiatalnak számít-e vagy sem.
2020. márc. 14. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!