Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közötti izmos fiúk, ti el tudnátok képzelni szexet vagy akár kapcsolatot egy ducibb lánnyal? Vonzó tudna lenni a szemetekben?
Hát izmos az nem vagyok de 25-30 közötti igen szóval a válasz 50%-ban releváns:
Persze. Nyilván bizonyos kondíciók esetén.
Ha csak szex: Ha a + kilókból a stratégiai pontokra is jut arányosan akkor persze, hogy tud vonzó lenni. Bőven ismertem / láttam erre példát. [Csak maga az alkalmi szex nem kenyerem.]
Ha kapcsolat: Ha az előbbieknek megfelelően vonzó és a személyisége is rendben van akkor persze, mégis mi akadálya lenne ha minden klappol? :D
[Na az általam ismert a kérdésben szereplő kategóriába ill. az én ízlésembe eső lányok itt véreztek el úgyhogy eddig ez sajna nekem kimaradt. :D]
De amúgy nyilván vannak olyan izmos pasik is akiknek bejön. Meg nyilván akad olyan is akinek nem.
Persze, ha igényes és ad magára.
Egy Szulák Andit simán kinyalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!