Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszi a kedveteketaz ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszi a kedveteketaz ha egy lány bepukizik szex közben?

Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 01:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.De azért ne szarjon be.
2020. febr. 28. 01:11
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Be
2020. febr. 28. 02:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. febr. 28. 06:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
El
2020. febr. 28. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:

kicsit igen, házasság alatt nem egyszer megesett, hogy kedvem volt, már szemezgettem, már incselkedtem, és akkor megéreztem a szagot... azután meg elmentem zuhanyozni és annyi lett belőle.

Ha már szexben vagytok, akkor nehéz olyat fingani, hogy annak vége is szakadjon teljesen, de már volt olyan, hogy átmentünk másik szobába befejezni

2020. febr. 28. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Én olyankor inkább gázt adok.
2020. febr. 28. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem vicces. Egyszer volt ilyen"puncifing" azt hittem igazi jót röhögtem de ez nekik nem vicces csak nekünk
2020. febr. 28. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem (nem nagy ügy, mindenki szokott fingani), de ha nyalás közben ér, azért lehet, hogy kell egy kis recovery.
2020. febr. 28. 12:40
 9/9 Lacc80 ***** válasza:
Nem gond. Néha előfordul.
2020. febr. 29. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!