Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj az ujjazás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az ujjazás?

Figyelt kérdés

Egy ideje, amikor ujjaz a barátom, az elején mindig érzek egy kis fájdalmat. Mintha a gátamban érezném, egy feszítő fájdalomról van szó. Utána elmúlik és élvezem az ujjazást és a szexet is. nem lehet az az oka, hogy nem vagyok elég nedves, mert amúgy is használunk síkosítót.

Fertőzésem nincs, a múlt héten voltam kontrollon nőgyógyásznál, elvileg minden rendben van.

Nem piros se a kisajkak, se a nagyajkak területe, és a hüvelybemenet sem.

Mi lehet az ok?

23/L

2020. febr. 24. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe vaginizmus. Lélekben minden rendben veled/veletek? Mással is megvolt ugyan ez a probléma?
2020. febr. 24. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem voltam mással sosem, ő az első barátom.

Abban lehet valami, hogy lélekben van gond. :/

2020. febr. 24. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lélekben nagyon is lehet gond!!
2020. febr. 24. 10:00
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha lélekben van a gond, akkor miért nem a kezdetektől fáj az ujjazás vele? Mármint amikor elkezdtünk szexuális életet élni, akkor nem fájt az elején. :/
2020. febr. 24. 10:01
 5/7 Lacc80 ***** válasza:
100%
Ha doki nem talált semmit, csak idő kell a puncidnak. Ha idővel elmúlik, nem gond. Lehe ott érzékenyebb lett. Kezdjen nyalással. 😄
2020. márc. 5. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rosszul csinálja :/ Vagy ezelőtt jól csinálta? Kérdezd meg hogy nem máshogy csinálja-e
2020. márc. 5. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Elvileg ugyanúgy csinálja, mint eddig. :/ Nem értem mi lehet.
2020. márc. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!