Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az exemmel szexeltem este. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel szexeltem este. A puncija elég szűk volt. Ujjazás közben is éreztem. Nem nagyon lehetett azóta senkije?

Figyelt kérdés
Mondjuk ő azt mondta,hogy csak a munkájának él. 1 év telt el azóta amikor utoljára vele voltam.
2020. febr. 12. 08:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kapcsolatom akkor is ugyan úgy vissza áll alap helyzetbe a hüvelyem
2020. febr. 12. 08:04
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Már reggel is ostobák vannak
2020. febr. 12. 08:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől függ. Van akinek szülés után is feszes marad.
2020. febr. 12. 08:13
 4/19 A kérdező kommentje:
Na jó de én 6 évig vele voltam kapcsolatba.. ha netán hetekig nem szexeltünk akkor se volt ilyen a punci. Ismerem az anatómiáját magyarul.
2020. febr. 12. 08:16
 5/19 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy ismered te,csak azt hiszed! Gőzöd sincs róla.Amúgy is az exed, mit foglalkozol ezzel??
2020. febr. 12. 08:39
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Ja, de ha már az exedre fanyalodtál, akkor gondolom neked sem juthatott túl sok más, szóval lehet csak elfelejtetted, hogy milyen volt.
2020. febr. 12. 08:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen összefüggés nincs, de legalább jó a puncija😁😁
2020. febr. 12. 08:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem ez a helyes kifejezés,hogy fanyalodtam, vagy fanyalodtunk egymásra. Én még mindig kívánom..sőt lehet,hogy valamit érzek is még,fene tudja,de elmondanám neked,hogy nagyon könnyen volt,és lenne barátnőm,vagy partnerem mert nem vagyok egy rusnya..csak nem érzek rá késztetést. Az exem pedig maga a tökély. Még a lábujjára is akadna ffi minden nap. És nem felejtettem el a punciját. Azt nem lehet elfelejteni..butaság.
2020. febr. 12. 08:53
 9/19 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Ne agyalj ezen! Volt egy jó estéd/éjszakád. Örülj neki, ha akarjátok ismételjétek meg. Ennyi.
2020. febr. 12. 08:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a helyzet, hogy a tegnapi ex szex után ha ilyen kérdést teszel fel, akkor ott komoly problémakupac van a fejedben... azt gondolom, hogy te tele vagy elvarratlan szálakkal...
2020. febr. 12. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!