Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az exemmel szexeltem este. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel szexeltem este. A puncija elég szűk volt. Ujjazás közben is éreztem. Nem nagyon lehetett azóta senkije?

Figyelt kérdés
Mondjuk ő azt mondta,hogy csak a munkájának él. 1 év telt el azóta amikor utoljára vele voltam.
2020. febr. 12. 08:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10-es!

Ez lehet.. nem tagadom.

2020. febr. 12. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a megerősítést...👍 Akkor viszont azt javaslom , hogy ne a puncija méretével foglalkozzál most, hanem állj neki, és rakd rendbe a dolgaitokat, az sokkal fontosabb!!
2020. febr. 12. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kene egy kötelező női anatómia oktatàs mielőtt vki szexel. Nem igy mukodnek a huvelyizmok. Ha szuk:nem volt eleg izgatott vagy éppen nagyon is izgatott volt. Masodik esetet remelem felismered ha nem akkor a nedvesedes, kemenyedo mellbimbo, verbo kisajkak segitenek.
2020. febr. 12. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. Csajomnak csak nagyfarkú csávói voltak előttem, mégis olyan szűk hogy 1 ujjamat is szorítja ha bedugom.
2020. febr. 12. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Téged aztán jól felszarvazhatna, ha akarna... ekkora marhát, óóóó!
2020. febr. 12. 09:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Másodjára írom le! ISMEREM minden porcikáját..ott is! Tudom,hogy mikor milyen bizonyos körülményeknél is stb..
2020. febr. 12. 10:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De anatomiai alapisnereteid nincsenek :D
2020. febr. 12. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az izmai feszultek voltak. Ez dugas utan egy nappal is lehet, ha ideges, gorcsos, vagy nem kivanja a szexet, vagy lampalazas.
2020. febr. 12. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Ne törődj a rosszindulatúakkal, nyilván te jobban ismered az exed mint ők. De azon ne agyalj, hogy volt-e valakivel az elmúlt egy évben, hanem ha még mindig fontos neked, beszéljétek meg, hogyan tovább. (Amúgy lehet hogy nem volt senkivel, ha munkamániás. És minden test máshogy működik, még az is lehet hogy emiatt volt szűk, vagy mint aki írta, h nagyon fel volt izgulva.)
2020. febr. 12. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!