Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen más párjának is fordult már elő, vagy csak az enyém ilyen?
Sokszor van, hogy barátnőmet felhúzom már agyilag elkezdem ruhán keresztül ujjazgatni poénból seggre csapkodni és ettől mindig kiakad, persze ő is poénra veszi és úgy vettem észre, hogy mindig amikor ezt csinálom benedvesedik, bár inkább cicanacin keresztül veszem észre általában, hogy átnedvesedik neki ott. Mintha direkt arra izgulna, hogy cseszegetem.
Ez mással fordult már elő?
Biztosan. :)
Izgalmas kis csaj lehet.
Persze, ez játék :D
Én is úgy csinálok mintha most pont nem szeretném hogy szétszedjen a barátom amikor így elkezd huncutkodni. Közben csak arra vágyom hogy szétszedjen :D
mert az igazi szerelmes szex ilyen ovisan kezdődik:)
jó kis csajszi lehet:)
Ha nacin keresztül elkezded simogatni elég sok lány benedvesedik :) gondolom neked is feláll, ha a párod a nadrágon keresztül markolássza és incselkedik veled.
Fiatalok vagytok, ez ilyenkor természetes - élvezzétek ki az életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!