Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Köldökfétisről vélemény? 22/F
Nem tudom eldönteni, hogy ez poén-e. Ilyen ugye a valóságban nincs??
22L
Ezt egyébként én sem értem meg, hogy mitől rosszabb ez, mint amikor valaki a mellbimbót szopogatja mint egy csecsemő?
Az én páromnak nincs kifejezetten köldökfétise, de szereti ha például filmezés vagy csak simán pihenés közben simogatom a hasát, ilyenkor az ujjbegyemmel a köldökét is szoktam finoman cirógatni. Ő ezt jobban élvezi mintha a mellét gyömöszölném! Akkor ő már nem is normális lány?
Ne szórakozzatok már... Azért normális a női mellre izgulni férfiként, mert biológiailag kódolva van, hogy az izgat igazán, ami megkülönbözteti a két nemet. Ezért normális például a kerek fenéktől, valamint a nyilvánvaló punci + mell kombórtól felizgulni. És ezért hívják fétisnek azt, ha valakit olyan dolgok izgatnak, aminek a szexualitáshoz semmi köze, például talp, köldök, jobb kisujjköröm vagy bal szemöldök. Azért nem kell ahhoz rettenetesen intelligensnek lenni, hogy valaki ezt felfogja, még akkor is, ha neki épp van valamilyen fétise. El lehet fogadni a fétiseket, ha találsz erre nyitott partnert, akkor ki is lehet élni, de ne őrüljünk már meg itt olyan kommentekkel, hogy vajon miért normális mellre izgulni, köldökre meg nem...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!