Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi miért masztiztok popsiba is?
Szereted?
Miért?
Milyen érzés amikor ujjazod vagy dugod valamivel a popsid?
Írd a korod is légyszi.
Én úgy szoktam rá a dologra, hogy egyszer egy exem megujjazta a fenekem, jól esett, szóval azóta csinálom, bár még eléggé a kísérleti fázisban vagyok. Leginkább azért csinálom, mert szűz vagyok, szóval ha a puncimba megy semmi, akkor menjen a fenekembe. Az érzést nem tudom leírni, max annyit róla hogy más mikor a puncimat ujjazom. Sokkal szűkebb.
18/L
Első válaszoló: "Leginkább azért csinálom, mert szűz vagyok, szóval ha a puncimba megy semmi, akkor menjen a fenekembe. Az érzést nem tudom leírni, max annyit róla hogy más mikor a puncimat ujjazom. Sokkal szűkebb."
Azért remélem, hogy mindenki látja az ellentmondást az első és a második mondat között... Nem megy a puncidba semmi, de más, mint mikor a puncidat ujjazod? Hogy is van ez?
Úgy értettem a nem megy punciba semmi dolgot, hogy farok nem megy bele. Bocsánat, lehet én fogalmaztam rosszul.
#1 voltam
" Mi miért masztiztok popsiba is ?"
Ennek mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!