Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szopás ennyire nagyon egyszerű dolog, vagy hogy lehet az, hogy eddig minden férfi szerint fantasztikusan csináltam es hamar el is sultek mindig?
Ezen én is elgondolkodtam már. Eddig szinte minden partnerem meglepődött, azt mondták nagyon jól csinálom. Volt akinek velem volt először orgazmusa szopástól. Előtte nem tudott így elmenni. Volt aki úgy meglepődött mikor élvezett, aztán rákérdeztem h mi történt:D és azt mondta sose volt még ilyen hosszú/elnyúló orgazmusa, nem is tudta hogy ilyen van, mindig csak egy pillanat volt az érzés de most több másodpercig tartott neki. Volt aki szimplán csak dícsért hogy 'fuh élete szopása volt' stb
Szóval no ego de ezek a tapasztalataim.. és kétlem hogy ez olyan nagy művészet lenne, semmi bonyolult értitek.. szóval én is elgondolkodtam ezen hogy vajon tényleg ennyire jól ráéreztem valamire vagy mások voltak ennyire bénák vagy csak kamuzott mindenki (1-2 lehet túlzott de az összes? Azt már kétlem)
Ugyhogy már ketten vagyunk akik keresik a válaszokat:D
#7 és 8 nagyon cseles ;)
meg kissé.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!