Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgatnak a dohányzó nők. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzom. Anno az egyetemen kipróbáltam, bulikon olykor-olykor rágyújtottam, de nem lettem a rabja. Ettől függetlenül nagyon szexinek találom, ha egy nő dohányzik. Felizgat a látvány.2020. febr. 25. 00:00
1/10 anonim válasza:
Látványra, képeken nekem is tetszik, de mihelyt megérzem a szagát, vagy épp ízre ha csókolom a másikat, már nem vonz annyira.
Csak látványra szexi nekem. A női kéztartás, a füst keringése, a szívásra formáló ajkak... látványra tetszik csak.
2/10 anonim válasza:
Nem izgat fel. A szaga is borzalmas. Ha már csak valaki pár perce cigizett és úgy érzem még a szagát, hogy velem beszél, azt is elítélem.
4/10 orton válasza:
Szüleim is dohányoztak. Csomó exem is dohányzott. Undorító.
5/10 anonim válasza:
Engem pedig a dohányzó pasik. Szerintem ebben nincs semmi kivetni való.
6/10 anonim válasza:
Taszítanak, legfőképp a szaguk !
7/10 anonim válasza:
Engem is felizgatnak.
Olyan ideges leszek ha látok egy nőt is bagózni hogy majd elhányom magam.
8/10 anonim válasza:
Utolsó
A bagót rágják.
Ám szerintem sem szép látvány.
És büdös is.
10/10 anonim válasza:
Mi a lőcs?
Tán a bagót nem rágják,hogy igy lepontoztatok?
Mekkora tudástól szenvedtek,csoda,hogy elbirja ezt a rengeteg tudást az agyatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!