Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni egy férfival sem?

Figyelt kérdés
Maszturbálás közben 2-3 perc alatt elélvezek akár csiklónál akár hüvelyesen csinálom magamnak. Szex közben meg soha nem jön össze... mi lehet a probléma? 22N
2020. febr. 19. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Maszturbálj mellette, ahogy egyedül is szoktál, akkor latni fogja, hogy szoktad magad kényeztetni. Utána mondd neki, hogy tőle is ezt várod.
2020. febr. 19. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az szamit jobban, mennyire vonz testileg az a ferfi. Ha nagyon tetszik, akkor az mar onmagaban izgalmat general. Fejben dol el a szex nagyobb resze.
2020. febr. 19. 12:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#7. Nem tudom mi számít jó teljesítménynek, de én szeretek nyalni. Azt gondolom úgy van értelme, ha mindkét fél élvezi.

Kedves kérdező, talán javasolhatnád a partnerednek, hogy csak akkor menjen el, miutan neked sikerült. Persze te is segithetsz, milyen póz, sebesség, mélység, irány.

2020. febr. 19. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizony a vonzalomtól függ minden!
2020. febr. 19. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:

én nem a partnert hibáztatnám. persze ha profi lenne, akkor nem igazán lenne probléma, de ha magadban 2 perc alatt képes vagy rá, akkor ez egyszerű stressz amikor ott van valaki más. Nem tudod elengedni magad, nem tudsz ellazulni, parázol.

Ha kell, nyugodtan odanyulhatsz, amíg benned van, így pontosan izgatva magadat úgy, ahogy szereted. Hidd el, a pasik imádják ha a csaj így aktív.

Ha így sem megy, akkor stressz. Rugjál be

2020. febr. 19. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Rossz pasikat csaltál ágyba, vigyél engem a nyelvem 0-24 ébren van :DDDDDDD
2020. febr. 19. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
En ket evig nek elveztem a szexeg miutan elkezdtem elni szexualis eletet. Reszben partnertol fugott de reszben tolem. Pl elotte tampont se hasznaltam olyan gorcsosek voltak a huvelyizmaim es feltem h a szex majd fajni fog sokszor raszoritottam bestresszeltem. Most uj parommal par honapja elunk szexualis eletet hat az elso par alkalmat itt se elveztem de aztan annyit mondogatta h neki az a lényeg h nekem jo legyen... Eloszor elmentem orallal (kellett erte neki is kuzdenie), utana elkezdtem elvezni a behatolast is. Viszont ha nem vagyok kivanos fokent is fogamzagatlo mellett nekem nagyon kell a csikloizgatas szex kozben is n csak amikor el akarok menni.
2020. febr. 19. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!