Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy tinderes férfival nem igazán izgatott, de amikor beültetett az iszonyat menő kocsijába hogy haza vigyen a koliba, eldöntöttem hogy legkozelebb mégis lefekszem vele. Akkor most egy penzehes ribi lennék?
Fura mert nem gondoltam magam ilyen lánynak, kicsit rosszul érzem magam a tudattol.
19L
Istenem.. tényleg ennyire vagytok jók? Utálkozás és paranoia. Hasznos válasz semmi :(
Na m1, bnom adott egy könyvet, abban az van hogy ahogy régen a fehér ló, úgy ma a szep kocsi a rátermettség egyik jele lehet. Ezért növelheti tudat alatt a vonzerőt. Szóval valójában nem is a kocsihoz vonzodok meg nem is a pasi pénzéhez hanem tudat alatt ahhoz, hogy képes volt előteremteni a pénzt rá. Meg hogy van ízlése. Ilyesmi. Szóval a személyiség .
Amúgy ebben lehet valami, mert ha kiderül hogy az apja vette neki (barátnőm mondta ezt a példát) akkor nagyot fog zuhanni a szememben. De most ngyoooon izgat!
Csak annyit kéne tenni a kérdezőnek, hogy nyilvánosra állítja a felhasználónevét.
Hirtelen elég sok mindenre magyarázatot kapnánk, hogy kb. van egy 3-4 emberből álló troll csoport, akiktől az összes provokatív nőgyűlölő válasz származik.
Egyébként az 5# válaszolónál szebben nem is lehetett volna leírni a gyk-s trollok szánalmas helyzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!