Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randiztam egy tinderes férfiva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy tinderes férfival nem igazán izgatott, de amikor beültetett az iszonyat menő kocsijába hogy haza vigyen a koliba, eldöntöttem hogy legkozelebb mégis lefekszem vele. Akkor most egy penzehes ribi lennék?

Figyelt kérdés

Fura mert nem gondoltam magam ilyen lánynak, kicsit rosszul érzem magam a tudattol.

19L

2020. febr. 17. 22:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A privatban gyűlölködőknek üzenem, hogy nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam. Volt már h vkit a humora miatt kívántam meg, volt h vkit a teste miatta, most meg van valaki akit a kocsija miatt. Na és. Diplomám lesz, nem leszek rászorulva senkire. A képmutató, hitetlenkedo csajokat itt feljebb meg csak sajnálni tudom . Képzelem milyen szánalmas a szexuális életük..
2020. febr. 18. 10:22
 12/12 anonim ***** válasza:
52%
Mondom hogy miért kamu a kérdésed meg te magad is. Ugyanis ha ennyire izgulnál a kocsikra mert ugye a srác akkor biztosan tele van pénzzel akkor miért csak lefeküdni akarsz vele? Miért nem összejönni vele, és élvezni a pénzét amit rád fog költeni? Te viszont azt írtad hogy emiatt legközelebb lefekszel vele. Ha randi után jól megdugatod magad vele akkor hogy tudnád kihasználni a kocsiját meg a pénzét? Egy gazdagabb sráccal jobb a szex mint egy középosztálybelivel? Vagy szebb lakásban jobban szeretsz dugni?
2020. febr. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!