Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elmegy diszkóba egy fiú barátjával és nála alszik aznap este elvileg külön szobában. Már 1 éve ismerik egymást de nekem mégis fura hogy másik srácnál alszik és nem az utolsó busszal jön haza. Mit tennétek?
Miért a barátnőd, ha nem bízol meg benne? És mi van, ha olyan jól érzik magukat, hogy lekésné az utolsó buszt?
Komolyan, a legtöbb ember éretlen egy kapcsolatra. Ha tudod, hogy minden rendben van veletek, megbízol benne, akkor mi a probléma?
Gondolom a barátnőd mesélt a fiú haverjáról.
Nézd a foci vb-t és ne agyalj b..romságokon.
Miért kene haza mennie az utolsó busszal ha bulizni megy
Én egész éjszaka bulizom nincs megállás
Miért nem jó ha hazamegy az első busszal reggel
Én azt tennem
Kerdezo....te normalis vagy?
Tudod ki engedne el a csajat egy pasival.
Nem normalis dolog. Meg ott is alszik. Aham...alszik, kulon szobaban...persze. A gyereket megy golya hozza.
En meg baratnömnel sem alszom nem hogy fiu ismerösnel
Az elsö busszal jövök haza
vagy a parom eljön ertem
de volt h nem voltam jol,sokat ittam
parom nem akartam felkelteni nem akartam ugy lasson
többen is felajanlottak h aludjak nalul
inkabb felhivtam apukamat aki siman eljött ertem
de soha semmilyen körülmenyek között nem aludnek ferfinal
es nem azert mert a parom nem bizol bennem!
Mert ö tenyleg tüzbe tenne ertem a kezet
igaz sose adtam okot az ellenkezöjere
Azert sem mert tisztelem a parom annyival
hogy egy apro pillanatnyi ideig megforduljon a buksijaban mivan ha törtent vmi
Amugyis te miert nem mesz velük???
Vagy ismered ezt a baratjat?
En biztos allitanek fel hatart
nekem mar az sok h mas pasival megy az ejszakaba
nem h meg nala is alszik???
A nagy bizakodó válaszadók! Aztán a való életben meg sírtok ha a csajotok kilép akár az utcára egyedül.(első hozzászólók)
Itt nem a bizalomról van szó! Hanem hogy a csaj semmibe veszi a párját s az orra előtt csinál belőle hülyét. Ez nem normális dolog, nem értem miért is gondolkodsz rajta. Ha ilyesmivel betudnak etetni, akkor meg is érdemled.
Még ha van is fiú-lány barátság... Ez a szitu bőőőőven túllő ezen a kategórián,pláne ha párja is van az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!