Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elmegy diszkóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elmegy diszkóba egy fiú barátjával és nála alszik aznap este elvileg külön szobában. Már 1 éve ismerik egymást de nekem mégis fura hogy másik srácnál alszik és nem az utolsó busszal jön haza. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Én se viselném el barátnőmtől ezt.

De miért nem mész el vele te is a diszkóba? Egyáltalán, akinek van fiú partnere, az miért egy másik fiúval megy diszkóba?

2018. júl. 7. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Ha ennyire zavar, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez rosszul esik, és nem tudod kezelni a helyzetet. Vagy kérdezd meg tőle, hogy fordított esetben ő hogyan érezné magát ilyen szituációban. Tudod, néma gyereknek...

Mindazonáltal, önmagában én nem tartom problémásnak a helyzetet, mert - magamból kiindulva - mindig voltak fiú barátaim, akik bármikor alhattak nálam (vagy fordítva), és soha nem kellett egyikünk párjának sem attól tartania, hogy bármi történne, mert egyrészt megbízhatóak voltunk/vagyunk, másrészt amúgy sem akartunk egymástól semmit. Szóval ezt egyértelműen embere válogatja.

Viszont ha úgy érzed, hogy a barátnődet ennyire könnyű táncba vinni, akkor talán el kéne gondolkodnod a kapcsolatotok jövőjén.

N

2018. júl. 7. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Ha zavar, akkor mond meg neki és beszéljétek meg a dolgot. Esetleg keressetek más alternatívát pl. egy lány barátjánál alszik vagy, ha van rá lehetőség, akkor kibérel egy szobát arra az éjszakára vagy valami.

Egyébként ennyi miatt én sem akadnék ki. Ez szerintem is szimplán a szereteten és a bizalmon múlik. Például én és a párom két különböző városban tanulunk, így csak hétvégente tudunk találkozni. Most rágódhatnék azon, hogy “úristen mit csinál hét közben?”, de nem lenne semmi értelme, csak feleslegesen frusztrálnám saját magamat... pedig aztán én is kitalálhatnék minden hülyeséget, hogy ezzel csal meg és azzal csal meg, mert egy egyetemi koliban van heti 4-5 napot, lány barátai is vannak és bulizik is. Viszont úgy gondolom, hogy az már régen rossz, ha ez egyáltalán felmerül. Nem tudom állandóan felügyelni, ellenőrizgetni és nem vagyok ott vele minden egyes nap 0-24, hogy az figyeljem, hogy flörtöl-e valakivel, megnéz-e más lányokat, kikezd-e vele valaki stb. Ezt egyszerűen nem lehet megcsinálni, nem tudom őt bezárni egy sötét pincébe.... Nem is szeretném, mert szerintem erre egyáltalán nincs is szükség. Ha én mással szeretnék játszadozni vagy esetleg minden nap más pasival akarnék fetrengeni, akkor minek lennék a párommal? Senki sem tart fegyvert a fejemhez, hogy márpedig nekem muszáj az xy barátnőjének lenni...ez az én saját döntésem, önként vagyok vele, mert őt választottam és szeretem. Ha ez nem így lenne, akkor hülye lennék időt, energiát és pénzt fektetni a kapcsolatunkba , mert akkor szimplán szakíthatnék és úgy már minden kötöttség nélkül járhatnék ágyból ágyba. Viszont a páromat választottam, tehát akkor szerintem nincs is miről beszélni. Ehhez tényleg az kell, hogy ôszintén szeresd a párodat és megbízz benne.

2018. júl. 8. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Miért megy el diszkóba? ez elég neccesnek tűnik... Kipróbálnám, hogy egyszer elmegyek nélküle diszkóba, akkor kiderülne, hogy ő mit csinál. Ha hiszti van, akkor nem mond igazat
2018. júl. 8. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!