Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, ti milyen sráccal veszítenétek el?
Kérem csak szűz lányok válaszoljanak! Milyen fiúval veszítenétek el? Tapasztalt, idősebb, veled egy idős, menő srác, okos, stb...
Írj annyi jelzőt amennyit fontosnak tartasz.
#11: Én örülnék egy szűz lánynak. Nekem az nem gond hogy jobban figyelni kell rá, annál jobb! Én szeretek figyelni egy lányra, szeretek foglalkozni vele mi jó neki, kedveskedni, stb...
Plusz az hogy a legtöbb szűz ugye nem rögtön szeretné elveszíteni hanem várni vele nekem egy plusz biztosítékként szolgál hogy legalább komoly kapcsolat a cél és nem az esztelen b_szás, hanem amikor levárom azt a pár hónapot (Attól függ a lány mennyit várna az első szexszel) akkor igazi szeretkezés lesz és egy olyan élmény amiből csak egy van. Én figyelnék rá hogy óvatos és gyengéd legyek. De a szüzesség nem is ezen része ami előny hanem hogy nem volt még 10-20 csávóval össze-vissza...
Szívesen megismernék egy ilyen lányt de sajnos az nem olyan egyszerű. Nincs rájuk írva. :D Plusz biztos azt hinnék ez valami beteg perverzióm. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!