Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, ti milyen sráccal veszítenétek el?
Kérem csak szűz lányok válaszoljanak! Milyen fiúval veszítenétek el? Tapasztalt, idősebb, veled egy idős, menő srác, okos, stb...
Írj annyi jelzőt amennyit fontosnak tartasz.
En 18 szuz vagyok
Hat most lehet furs lesz, de nekem kb velem egykoru, akar szinten sziz srac kene.
Hogy miert?
Hogy egyutt fedezzuk fel a dolgot.
Egyutt elvezzunk, stb.
Lett volna lehetosegem mar nehany pasira, de egyet sem talaltam olyannak akinek odaadnam magam, pedig a nagyja csak azt akarta :)
Akivel kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba.
19/L
Nem számít, hogy szűz-e vagy sem. Nem ezen múlik. A lényeg, hogy legyen türelmes, figyelmes és szeressük egymást.
20/l szûz
Tapasztalt, 30 éves körüli FÉRFI legyen, kb 18-19 centis, vastag pénisszel. Szeretném ha határozottan rakná be, hogy gyorsan túllegyünk az elején. Első pár szex úgysem lesz jó.
Kisfiúkból nem kérek. Sohasem vonzottak a korombeli fiúk.
19L
16-nál mindenképp idősebb legyen. De lehet, hogy jobba ha van legalább 17 éves.
25-nél ne nagyon legyen idősebb.
Az hogy szűz-e vagy nem, nekem mindegy. :)
Ne legyen az a menő izomagy, de azért az a túl visszahúzódó se.
19L
Ne írjatok több privátot. Majd nem képzelitek hogy egy gyakori lúzerrel fogom elveszteni.
Csak élőben ismerkedek és nem érdekelnek az ajánlatok. Aki itt próbál szűzhártyákra vadászni, az kb olyan szinten is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!