Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fordult már elő ilyen veletek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult már elő ilyen veletek? Hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Tegnap szexeltünk a barátnőmmel. Már az aktus vége felé jártunk, én a hátamon feküdtem, ő verte kézzel a farkamat. Mikor eljutottam az orgazmusig, hirtelen az arcom felé fordította a brokit, és ráfröccsent a fejemre, számra, orromra. Mérges lettem, mert nem számítottam ilyen dologra, és nem esett jól. Azonnal felpattantam, és lemostam magam a mosdóban. Azóta kicsit haragszom rá.

2020. febr. 12. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Namost én azért vagyok kicsit értetlen, mert boldogult fiatalkoromban, amikor még az ember prosztatájában, altesti izomzatában kevesebb kilométer van, f_szverés közben elég gyakran nyakon-arcon-hajon lőttem magam, ha fekve csináltam.
2020. febr. 12. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Lepontoztatok, úgyhogy gondoltam kipróbálom. Szexológus máris más véleményen van, hogy fordítva vannak a szerepek és kapom a privátokat hogy ez bunkóság.

Ne kíméljetek jöhet a lepontozás

2020. febr. 12. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szólt volna nekem előtte, hogy ilyenre készül, és velem történik, én sem örültem volna neki...
2020. febr. 12. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én se örültem volna neki. Tiszteljük már annyira a partnert, hogy ha nem tudjuk, szarul esne-e neki valami, akkor nem élesben akarjuk kideríteni.

És nem, kedves rögtön támadó #1-es, default nem élvezek sem a másik testrészéRE, sem a másik testrészéBE.

29F

2020. febr. 12. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Lám, egy hűdenagyon önérzetes nő, aki pasinak adja ki magát, hogy leírva egy kitalált helyzetet, kimondassa az általa megvetett férfiakkal, milyen elítélendő dolog is a kéretlen arcraélevzés, majd villanthassa a "poént", hogy akkor a nők kapcsán miért nem értik ugyanezt meg ezek a férfiak.

Ha magadtól nem jöttél rá, segítek: ilyenkor a férfiaknak azért volna megalázó, mert a férfi sperma a női arcon = oké; férfi sperma (még a saját is) férfi arcon = homokos.

Annak a meleg jellege miatt taszító ez.

Természetes módon van heteroszexuális férfiakban ellenállás afelé, hogy bármilyen helyzetben is sperma kerüljön az arcukra.

Egyébként illat alapján én van, hogy kifejezetten kellemesnek érzem a sajátomat. Legtöbbször közömbös, van, hogy rossz, de néha tényleg finom illatúnak is érzem.

Szóval aki ilyet tenne, az nem "jól megleckézteti" a párját (ami eleve jellemtelen dolog, mert normális ember azt nem bünteti szándékos akarattal, akit szeret, márpedig ha ilyen intim helyzet fennáll, akkor remélhetőleg a szeretet is - bár nektek a fejetekben élő, képzelt férfi elnyomással szemben vívott háborúban ez valamiféle öntudatoskodó performansz is lehetne), hanem az akarata ellenére, és megbeszélés nélkül egy negatív, homoerotikus élményben részesítené.

Büszke lehetsz magadra, megveregetheted a válladat a kérdés miatt. Nagyon kreatív gag volt.

U.i.: Menyasszonyom talán két egyedi kivételes esetet leszámítva, eddig minden egyes alkalommal le is nyelte a spermámat. Sohasem kértem tőle.

2020. febr. 12. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!