Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülők! Ti, higy fogadtátok/re...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Ti, higy fogadtátok/reagáltatok rá amikor a gyereketek elkezdett szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom a lányommal mindent elmond és megbeszélünk. 3 hónapja van barátja. Elmondta, hogy lefeküdtek védekeznek. Szoktak egymással is aludni. Ezzel még nem volt úgy problémám de amikor elkezdett az anális szexről kérdezni picit sokkolt állapotba kerültem. 18éves a lányom a barátja is egyidős vele.
2020. jan. 17. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam annyira nyitott lenni amennyire igényli, és annyira tapintatos vagy burkolt amennyire igényelte. Remélem sikerült. Neked is ezt tudom tanácsolni. N
2020. jan. 17. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szülő de annak idején mikor meglett az első barátom, akkor anyukám vett nekem egy doboz gumit. Mikor elveszítettem a szüzességem akkor átbeszéltünk mindent, tanácsokat adott, ha kérdeztem valamit arra őszintén tabuk nélkül válaszolt.
2020. jan. 17. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne zárkózz el a témától, mondd el őszintén, hogy neked mi a véleményed az anális szexről, a veszélyeit is, mikre érdemes figyelni, stb.Ezeket a netről is könnyen leszedhetné, megkérdezhetné a baráti körét, ám ő hozzád fordult, a te véleményed fonfos neki. A leírtak alapján, ha jól veszem ki, nem lehetsz olyan rossz szülő, sokan örülnének, ha

- ilyen kapcsolatuk lenne a gyerekükkel,

- Csak ennyi idősen vesztené el a szüzességét

- És ahhoz is meg lenne az esze, hogy védekezzen.

Lányod valójában már felnőtt, elég nagy az ilyesmihez.Szerintem egyébként a legtöbb szülőnek " meg kell birkóznia" a tudattal, hogy a gyereke nem gyerek többé, dehát nem is maradhat az...

2020. jan. 17. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
* fontos :-)
2020. jan. 17. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy Hozzád fordul a kérdéseivel! :) Persze én is sokkot kapnék ott helyben először, de utána rohadtul örülnék, hogy megbízik bennem és velem beszéli meg! Mondd el amit gondolsz a témáról kendőzetlenül, de tapintatosan! És maradjon meg ilyen jól a bizalmi kapcsolat köztetek! Hajrá! :) 39F
2020. jan. 17. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az #5-ös tökéletesen megfogalmazta, az jó ha tőled kérdez és nem a barinőkől/haveroktól akik félrevihetik.

Ha meg akarod őrizni ezt a bizalmi kapcsolatot, akkor álljon elő bármilyen extrém kéréssel ne törj felette pálcát, ne mondj értékítéletet, hanem segíts neki! (kivéve ha egészségre ártalmas dolgot akar kipróbálni)

Anális szex vonatkozásában tartsa be a három aranyszabályt: higiénia, síkosítás, fokozatosság.

(ha érdekel mit tanácsolnék, mit mondj akkor priviben megtalálsz)

2020. jan. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!