Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő ilyen veletek? Hogy reagáltatok volna?
Hogy volt mersze? 😂
Tragédia történt!
De ő azért engedje minden hova ugye?! :)
Nem gàz ami történt, az gáz hogy hisztis p**csa vagy férfi létedre!
Ertem a megrokonyedesedet, ertem, hogy reflexbol rosszul esik. De az eszeddel fogd fel, akar hirtelen otlet volt, vagy nem, ravilagitott valamire. A nonek miert legyen feltetel nelkul gusztusa minden ez, mikozben nem is az o kielegulese eppen.
Ha te amugy zsepibe, hasra, nyaktol lefele elvezel, soha semmi tobb, akkor jobban ertem.
De azert mondd el neki, hogy rosszul esett es tobbet ne csinalja. Ne magadban mergelodj.
Nem csinált még nekem ilyet, de nem is halnék bele, poénra venném a dolgot, nem nekiállnék duzzogni...
28F
Na figyi fordított esetben, ha megbeszélés nélkül arconélvezted volna a csajt mindenki ki lenne bukva, hogy mekkora paraszt vagy.
Ugyanígy reagálnék ahogy te, nem megbeszélt dolgokat nem csinálunk az ágyban.
Na wazze' egy kis baleset és akkor mi van? Ahol fűrészelnek ott hullik a forgács :)
Ezért ne neheztelj rá, megmondod hogy nem szeretnéd ha legközelebb ilyen lenne (de erre szerintem rájött a reakciódból) vedd poénra a dolgot, ebből még ne csinálj tragédiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!