Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha én sosem szexeltem tini koromban?
Figyelt kérdés
Meg nem vettem el egy lány szüzességét sem?2020. febr. 9. 16:11
4/7 anonim válasza:
Én 13 évesen gyalultam először, de semmivel nem érzem magam ezért többnek, se kevesebbnek!
33/F
5/7 anonim válasza:
Ha azt mondjuk hogy ciki akkor vissza forgatod az idot??
6/7 anonim válasza:
Mit, asztallapot? Én meg 13 éves koromban már 25kg-s cserépkötegeket pakoltam, meg költöztettem, pedig alig látszottam ki az asztal alól. Én attól többnek éreztem magam. Szerintem jobban is építi a jellemet, mint pelyhedző fiatalokként erőltetni valamit, amit még lehet felesleges lenne. Látszik is szerintem: gyalultam...
7/7 anonim válasza:
De qurva okos vagy!
Én pl most költöztetek, te meg szerintem maximum az emeletes agyadról kölzöztél le az alsó szintre, te nyomorék.
Biztos 13 évesen beleálltál a gurtniba, te szerencsétlen.
Ki alkalmazott téged, te idióta?
Tegnap vittünk fel ketten egy kb 400kg-os zongorát a másodikra, de én 30 feletti vagyok, nem egy kis hülye gyerek.
Látszik, hogy álomvilágban élsz,csak kicsit ba.szott nagyot akartál mondani, hülye gyerek!
És igen vannak korán erő típusok, akik nem ilyednek meg a puncitól.
Persze nem az olyan barmok mint te!
Úristen...
A majdnem menő srác! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!