Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt szexeltem álmomban olyannal akit teljes szivemből gyűlölök ès az agyamra megy meg idegesít, szóval utálom?! Ès ami fontosabb: mi a fenèèrt èlveztem!?
Figyelt kérdés
...pedig a való èletben felèrne egy kínzással, azzal a tökfejjel bármi ilyen jellegű cselekedet...2020. febr. 7. 00:15
1/7 anonim 

válasza:

Mert tudat alatt igenis vonz, izgat benne valami. Éber állapotban becsaphatod magad, de az álmaid sosem hazudnak, a tudat alatti tiszta kivetülései.
2/7 October15 

válasza:

Nyilván mert külsőre bejön. :D Vagy mert az álmodás egy random mindfuck generátor és éppen két össze nem illő emléket rakott össze.
3/7 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nincs valami titkos, magadnak sem bevallott imádat benned iránta?
4/7 anonim 

válasza:

Mert attól függetlenül, hogy utálod, szexuálisan még vonzhat. Másrészt bosszúból is lehet ilyen cselekedetet elgondolni: "Ha nekem nem jó, neki sem legyen jó".
5/7 anonim 

válasza:

Mert a szíved legmélyén vonzódsz hozzá, és akarsz vele szexelni, csak a nagy utálkozásod ezt elnyomta.
L
6/7 anonim 

válasza:

Nincs az alanyhoz köze a dolognak. Ahhoz viszont igen, hogy a kérdező szeretne alárendelt lenni a szexben végre, hogy akár olyat tegyen vele valaki amit elsőre nem akar, de derüljön ki, hogy élvezi.
7/7 anonim 

válasza:

Tudatalatti vonzalom és társai... a válaszok alapján mintha az ezo rovatban lennénk.
Álmodban az agyad rendezget, és mindenféle valós és valótlan dolgot kikombinál az infótöredékekből, ennyi. Nem kell nagy ügyet csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!