Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szexeltem a baratnom anyukajaval?
Jó, akkor ott folytatódik, 20 perc alatt jelzéseket ad, megcsókolod, leszop és meg is dugod??
Nagyon szar lehetsz :D
Inkább ismerd el, hogy kamu, úgy kevésbé ciki
Miért nem akkor kérdeztél meg minket, mikor a csaj elment a boltba az apjával?
Ja, nem volt rá idő?
Akkor most se kérd a tanácsunkat! Edd meg, amit főztél.
Már előre mosolygok, ha feleségül veszed a lányt és az anyós...
Aludj rá aztán oldd meg magad az ügyet!
Adom 7. Xddd
Biztos hogy érettebb a lánynak az anyja, és nem csinál veled ilyet. Most komoly?! Egy 35-40 éves körüli anyuka egy 14 vagy annal fiatalabb sráccal? Komoly?!?!
Az apjával szexeltél??
Nem vagy semmi!
Oké, előtte adta a jeleket... 2 perc és megcsókolt. 18 perc alatt leszopott és megdugtad. Ha én felvágtam volna az asztalra és ruha van rajta, hogy csak elő keljen venni és a bugyit félre húzni 18 perc alatt akkor se megyek el, pláne részegen. De hogy még le is szopott előtte... :D
Kicsit élénk a fantáziád, de nem elég jó a sztori.
Az elején otthol se volt az anya. Aztán otthon lett és az apa ment el a lánnyal. De a sztori végig úgy volt, hogy akkor adott jelzéseket miután elmentek, most hirtelen előtte adta a jeleket. Bár így kíváncsi lennék, hogy pislogással morzézta el vagy még is hogy, ha 2 ember nem vette észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!