Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam hogy beszéljek az anyukájával? Hogy vegyem rá az anyukáját?
A történet egyszerű a barátnőm és én szeretnénk együtt aludni végre. (9 hónapja járunk) Az ötlet már hamarabb felvetődött köztünk, kérdezte is az anyukáját (2-3-szor) a barátnőm de mindig az volt a válasz hogy nem. Tudni kell az anyukája eléggé konzervatívan kezeli a kapcsolatunkat. (szabályokat hoz mondjuk érthető sok esetben) Most arra akarom elszánni magam hogy én kérdeztem meg hogy meg engedi-e, viszont eléggé félek oda állni mert ha nem úgy veszi akkor a barátnőm kap majd szidást miattam (ha rosszul sül el akkor az lesz hogy ő küldött rá mert a b.nőm már nem meri kérdezni). A barátnőm támogatta az ötletem addig míg ki nem derült az anyukája számára hogy volt már köztünk nemi aktus. Most fogalmam sincs merjek e kérdezni vagy várjunk még az egésszel. Valahogy nehezen tudom magam rávenni mert tisztelem valahol az anyukájának hogy védi a lányát, viszont szeretném ha tovább léphetnénk a kapcsolatunkban mert mind ketten szeretnénk.
Kérdés1: Hogy vegyem rá magam arra hogy beszéljek a témáról az anyukájával?
Kérdés2: Hogy vegyem rá az anyukáját hogy megengedje hogy a barátnőm velem aludjon?
19\F és 18\L
Öhm, nem akarok nagyon meglepő dolgot mondani, de FELNŐTTEK vagytok...
Azt hittem, két 14 éves gyerek akar ilyet, de hát... Felnőttek vagytok, komolyan...
9 hónap után még nem aludtatok együtt. Ez gáz, nem is kicsit, bár nem miattatok. Két felnőtt ember vagytok, nem összeköltözni akartok, csak együtt aludni. Ez a szülő részéről nem normális reakció.
Itt egyetlen egyenes út van: Oda álltok elé ketten és megkérdezitek. Nem kell kertelni. Vagy inkább nem is kérdezitek. Megmondjátok neki...felnőttek vagytok, nem kell az engedélye!
1-es tiniként kezel minket ezért a kategória
2-es 19-évesen nincs saját lakásom bármennyire is furcsa + normális amúgy a viszonyuk (nagyából) ezért nem akarok szöktetni
3-as Köszi a választ igen ezt tervezzük viszont mint az egyesnek is írtam tiniként kezel minket. Legutóbbi kérdezésnél kifakadt és elkezdett arról hadpválni hogy ha már együtt alszunk akkor mi lesz a következő egy hónap múlva már össze akarunk költözni vagy mi? Az a baj fél belátni hogy a lánya is felnő és nem képes ezt elfogadni gyerekként kezeli és engem is annak tekint szerintem sokszor.
kedves kérdező!
az én anyukám sem engedi hogy együtt aludjak a barátommal vagy szeretkezzek vele az ő lakásában.. tudja jól hogy volt már köztünk szexualitás de amig az ő lakásában vagyunk addig muszáj az ő szabályai szerint élni.. persze ha nincs otthon senki vagy máshol vagyunk akkor nincs megtiltva, valamint egy szobában aludhatunk de nem egy ágyban.. ja és mindketten már bőven 20 felett vagyunk :)
Azt akarom közölni hogy szerintem fölösleges megkérdezd mert úgyis NEM lesz a válasz ha hasonlóan gondolkodik mint az én anyukám vagyis csak házasság után szeretkezhetek AZ Ő lakásában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!