1,5 éves fiam csak az anyukájával akar este elaludni. Mit lehet tenni azért, hogy én is eltudjam altatni?
Pár hónapos korában nekem is sikerült este is elaltatni, de manapság csak az anyukájával akar elaludni. Ha nincs bent anya akkor csak mutogat felé és sír. Nem szeparációs szorongás. Próbálom nyugtatni, ringatni, stb. de nem enged. Én is el szeretném tudni altatni mert ha jön a második baba akkor bajban leszünk...
Anyatejes baba, tehát születése óta esténként szoptatás után elaludt. Most vacsora (anya, vagy én), fürdetés (én), pizsamába öltöztetés (én), majd altatásnál anya. Nekem még a vállamra sem helyezi a fejét, hogy megpróbáljon elaludni. Ringatni sem kell, fotelbe ülve altatja a párom.
szeparációs szorongás
8 hónaposan van
valamint pont 1,5 évesen a következő hulláma
1, Köszi, hát akkor nem vagyunk egyedül ezzel a problémával... :(
2, Köszi, de szerintem nem szeparációs szorongás, volt már benne részünk és nem ilyen volt. Csak este van ilyen máskor semmi gond ha a páromat nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!