Alvászavar csecsemőnél? Nappal alszik, este semmi pénzért nm akar elaludni,1 hete esténként akár 3,5 órába is beletelik mire sikerül elaltatni! Miért?
Egyelőre semmit. Legyen sokat friss levegőn, aztán idővel beáll neki.
Az esti altatást pedig átmenetileg tegyétek későbbre, ha nem álmos, nincs értelme küzdeni vele.
Kislányom 12hetes, mikor kisebb volt akkor ő egész du fent volt elt késő estig..már a hajam téptem, kb este 11-12fele tudtam letenni, és akkor rádádul 3óránként kelt.. Aztán ez beállt utána, már korábban elaludt, és aludt 4-5-6 órákat is. Most úgy néznek ki az estéink, hogy kb 7-8(9) körül elalszik és alszik egyfolytában 8-9-10 órát.
Úgyhogy türelem, én is azt hitten, higy sosem lesz annak az időnek vége, de elmúlt :) mindenhez idő kell :)
-elt
*hogy
Bocsi a helyesírásért de telefonról vagyok :)
szia
nekem az 1 hónap azzal telt el,hogy megtanitottuk megnyugtatni-elaltatni magát.én lehet,hogy szivtelen vagyok,de 3óránál többet nem hagytam aludni,az első időktől napirendünk volt-persze a baba igényeihez is alakitva.szerintem nagyon fáradt,de túlpörgeti magát a sirással.a suttogó könyv szerinti altatást csináltam,suttog,ütöget módszerrel(apával felváltva)-akár fél óráig is.szépen beállt.mindegyik gyerkőc magától alszik el.én azt mondom,h kitarás.egy ekkora babánál akár 3nap alatt is megoldható a probléma.ja,egyébként hogy altatod?ringatva,cicin??nem tudnád ébren lerakni-és úgy simogatni?
Az én lányom is ilyen volt. Éjjel 11ig éjfélig sétáltam vele a konyhába mire elaludt.
Persze éjszaka kelt 3 óránként cicizni.
Nálunk az vált be, hogy cicin altattam el.
Aztán csak rosszabbak lettek az éjszakák (a nappalok is mert pár hónaposan csak egyszer aludt nappal)aztán feladtam és hagytam, hogy mellettem aludjon. Előtte fél óránként óránként felkelt, így egyszer elaludtam vele cicizés közbe és akkor aludt többet és úgy döntöttem, hogy nem kínzom tovább magam aludjon akkor velünk a kicsi és azóta "csak" 4-5ször kel éjjel.
Alváscentrumba is csak azért nem utaltak minket, mert a kislány jól fejlődött.
Most 2 éves éjjel még mindig 4-5ször ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!