Miert nem akar a sajat agyaban aludni? Mostanaban este miutan elalszik leteszem a sajat agyaba, fel 9korul. De 2 ora fele megebred, felall a kisagyban, es onnantol nem akar ott visszaaludni. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Probaltam mar ugy is hogy a kezemben vissza altattam es utanna raktam vissza a kisagyba. De 20 perc elteltevel ugyanugy kiabal, csak mellettunk hajlando visszaaludni.2014. márc. 5. 11:10
1/9 anonim válasza:
Hagyd kiabálni. Ha megunja, lefekszik és alszik. Ha az ágyadba veszed, akkor erről nem fog leszokni.
Ha eddig nem ébredt fel éjszaka, akkor lehet, hogy nem lakik jól este.
2/9 anonim válasza:
Mennyi idős?Nálunk is volt ilyen időszak 8-9 hónapos kora körül,napokig próbáltam visszatenni éjjel az ágyába,de rögtön felpattant.Egy idő után feladtam,és átvittem magunkhoz,így mindenki folytatta az alvást nyugodtan.Most lett 1 éves,és ritkán (általában hajnalban) átjön hozzánk,de most már simán vissza tudom fektetni az ágyába éjjel is.
3/9 A kérdező kommentje:
Jollakni szerintem jol lakik, mert 220ml tapszert megeszik vacsira, es mikor felebred nem fogadja el a tejcsit, es a vizet sem.
2014. márc. 5. 11:25
4/9 A kérdező kommentje:
9 honapos mult. Nem regen kezdte. Mellettunk O is nyugodtan alszik tovabb, tegnap fel 10-ig aludt mellettem:-)
2014. márc. 5. 11:27
5/9 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a cipőben járunk. 9,5 hós .
Nekünk eszik ugyan olyan 120 ml tápszert hajnalban, de sokszor csak negyed- fél óra alatt alszik vissza, így mi is magunkhoz fektetjük, mert én ugyan nem bírnék a kiságy mellett görnyedni ennyit. Magától sosem aludt el.Ez van. Majd leszoktatom, ha már nem rácsoságya lesz, csinálja csak a sok okos különb módon, hogy nappal is embere legyen a feladatoknak... :)
6/9 A kérdező kommentje:
Hat en is pont emiatt veszem magunk melle, mert volt hogy fel orat gornyedtem a kisagy mellett mire visszaaludt, lefekudtem es 20perc mulva ugyanugy felallt es mondta a magaet. Ugy latszik ez egy ilyen idoszak a babaknal. :-)
2014. márc. 5. 15:22
8/9 anonim válasza:
Az én lányom 4 hetes és ugyanezt csinálja. 9 kor vacsi akkir alszik 2 ig az ágyában ( a mi szobánkban) majd jobb napokon a 2 órás szopi után visszaalszik a saját ágyában, rosszabb napokon nem alszik vissza csak addig ameddig ringatom, majd 5 körül kel és akkor már sosem alszik vissza csak a mi ágyunkban ( kb. reggel 9 ig). Van amikor elég ha magam mellé veszem, máskor meg csak a hasamon alszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En is maradok a mellettink alvas melett , igy legalabb mind 3-an alszunk.
2014. márc. 9. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!