Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért idegesít titeket, ha fogdossuk a farkatok, de közbe nem lesz semmi? Párom miért mondta ezt? 20/N
Figyelt kérdés
Gyakran szoktam a párom fogdosni, "csak úgy", ugye fel is áll neki egy idő után tőle. Van hogy nincs lehetőség szexre ilyenkor. Párom mondta hogy hagyjam abba, mert idegesíti. Szerinte olyan mint mikor bemegyek éhesen a mekibe, de nem adnak enni nekem.
A kérdésem a következő, miért ilyen idegesítő, rossz ez? Nőként velem is volt már ilyen, hogy simogattak, de szex nem jött össze. Nem volt jó, de semmi extra, túl lehet élni. 😃 Nem értem akkor őt miért bosszantja ennyire? Amúgy több férfitől is hallottam már ezt.
2020. febr. 9. 14:47
11/17 anonim válasza:
A gyakoris válaszadók nőkhöz való szakértelmét szerintem az önmagában leírja, hogy halál komolyan képesek válaszolni egy ilyen értelmetlen kamukérdésre 20/Norberttől.
12/17 anonim válasza:
Fizikailag alhasi fájdalommal jár a félbeszakított dolog. Olyasmi érzés, mint amikor érzed, hogy hasmenésed van, de sakkal erősebben és a golyókat is érinti... bár ezt hiába mondom neked.
13/17 anonim válasza:
Az erős felizgatás,amit nem követ elélvezés,nagy fájdalmat válhat ki.Még az orvosig is elvezethet.
Olvasd el a "vőlegény betegségnél" erről mit is irnak.
14/17 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavar ha a baratom pl a mellbimboimmal jatszik mondjuk elalvas elott. Nincs kedvem/faradt vagyok/almos, erre felizgat amitol inkabb csak ingerult vagyok. A masiknak megvan a szemelyes szabadsaga, nem a te tulajdonod, tartsd tiszteletben a szemelyes hatarait.
15/17 anonim válasza:
Mert egy férfinek ha feláll, akkor komoly késztetést érzünk arra, hogy kiverje, vagy elélvezzen valahogy. Spontán merevedésnél is így van. Ha a csajod húzza az agyad, az külön idegesítő, frusztráló érzés, hogy áll a farkad, de nem elégülsz ki.
16/17 anonim válasza:
Ha a parom fogdosa a farkam akkor olyan nincs h nincs sex. Akár még a kocsiba vagy a melohelyen is rahuzom. Ha forditva van es en simogatom a puncijat ugyan ez csak ellokom magamtol amig eroszakosan ram nem ugrik. Ezeknel nincs is jobb. Spontan sex a legjobb
17/17 Lacás1976 válasza:
Az engem is idegesít hogy felállítja a farkam és abbahagyja. Ilyenkor szoktam mondani hogy most már csináld végig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!