Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen erzes volt mikor eloszor kerult a farkatok punciba?
Figyelt kérdés
Ilyen erzesre szamitottatok? Jobb vagy rosszabb volt mint amit kepzeltetek?2020. jan. 3. 12:42
1/15 anonim válasza:
Fantasztikus, mondjuk a csaj is tapasztalt volt!
2/15 anonim válasza:
Sokkal jobb volt mint képzeltem!
3/15 anonim válasza:
Leírhatatlan. Igaz azóta is az, csak már tudom, mire számítsak.
6/15 anonim válasza:
Nekem semmi extra. Sokkal jobbnak gondoltam, de én pl az első szopással is így voltam, nem igazán élveztem azt sem nem tudtam elmenni! Idővel aztán kikerekedett a történet! :)
7/15 anonim válasza:
Aaahw nagyon jó volt. Forró és nedves :D
9/15 anonim válasza:
Jó volt, de akkor még nem tudtam igazából az érzésnek átadni magam... Aztán amikor összeszoktunk és már negyedszer ötödször szexeltünk, akkor onnantól mindig azt éreztem, hogy olyan érzés ez, mint amikor az ember "hazaér".😳
10/15 anonim válasza:
Én egy eléggé szagos, nyálkás pinába raktam be először. Nem volt jó élmény :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!