Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Miért idegesít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért idegesít titeket, ha fogdossuk a farkatok, de közbe nem lesz semmi? Párom miért mondta ezt? 20/N

Figyelt kérdés

Gyakran szoktam a párom fogdosni, "csak úgy", ugye fel is áll neki egy idő után tőle. Van hogy nincs lehetőség szexre ilyenkor. Párom mondta hogy hagyjam abba, mert idegesíti. Szerinte olyan mint mikor bemegyek éhesen a mekibe, de nem adnak enni nekem.

A kérdésem a következő, miért ilyen idegesítő, rossz ez? Nőként velem is volt már ilyen, hogy simogattak, de szex nem jött össze. Nem volt jó, de semmi extra, túl lehet élni. 😃 Nem értem akkor őt miért bosszantja ennyire? Amúgy több férfitől is hallottam már ezt.

2020. febr. 9. 14:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
A férfiaknak egynyomtávú agyuk van, egy dologra képesek figyelni. Ha szex, akkor szex van, ha meg más van, akkor más.
2020. febr. 9. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Tudod a szervezet felkészül arra, hogy távozik a sperma, ha nem távozik, a pasiknak baromi kellemetlen. A nők máshogy műkődnek, felizgulnak, lenyugodnak, még orgazmus nélkül is.

Pasim mindig szokott szólni, hogyha tovább fogdosom, el kell mennem végig valahogy.

N

2020. febr. 9. 14:51
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit kényelmetlen álló farokkal lenni. Nyomódik a nadrághoz, nem lehet úgy pisilni sem, ha rájönne az emberre a szükség, nem beszélve arról, ha társaságban történik még kínos is. Meg egy kicsit tényleg igaz az éhesség hasonlat is, hogy kicsit "kínzás" felizgatni valakit, majd nem elégíteni ki.
2020. febr. 9. 14:52
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
2 dolgot nem ertek. Ha o mondta, h ne tedd akkor te mi a francert akarod tovabb folytatni, vagy miert folytatod tovabb? A masik meg: te is mondod, hogy neked is rossz, akkor miert nem lehet ezt megerteni? A ki lehet birni nem kifogas, azert mert te onzo modon tapizni akarod miert kell neki "kibirnia"? A miert rosszra meg meg is mondta neked a valaszt. De ha tudni szeretned: aki mondta, hogy a szervezet felkeszul a sperma uritesre neki van igaza. Ugyanis ha nem megyek el akkor amikor huzamosabb ideig izgatom magam akkor utana fajnak a hereim es eleg kellemetlen erzes. Raadasul ha mondjuk 2-3 oraval utana akarom kiverni akkor se jo erzes. Egy egesz napot vegigszenvedni fajo herekkel meg eleg kellemetlen. Szoval "kilehet birni", de teged nem. Egymas tiszteletbe tartasa alap dolog, en biztos szakitanek egy ilyen onzo sotet emberrel
2020. febr. 9. 15:00
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát az igazság az, hogy tök jó, hogy fogdosod, de ha a hely, és a körülmények nem adottak, egy szopással egybekötott magömléssel, akkor rohadtul fájni tud a hereputtony!

Mert ha felizgulunk,és nem történik semmi, akkor ez szokott lenni!

33/F

2020. febr. 9. 15:11
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Hát... csináltam már ezt a csajommal, hogy "viszonoztam" a dolgot. Megujjaztam, amíg el nem kezdett nyögni. Aztán abba hagytam. Az óta átérzi,hogy milyen ez.
2020. febr. 9. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak úgy elkezdem piszkálni, de nagyrészt utána be is kapom, vagy kiverem. Volt olyan is mikor tényleg csak fogdosom és nincs utána semmi, eddig nem mondtak hogy ez rossz lenne. De nyilván ha a te helyedbe lennék akkor tiszteletben tartanám a kérését.
2020. febr. 9. 16:46
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

Mi ez a sok kamu hulyeseg, hogy ha felall es nem elvezel el faj? Nem faj semmi, semmi nem tortenik egyaltalan.

Egy kis tapi utan kb 20 masodperc utan mar nem is all, nem befolyasol semmiben a tovabbiakban. Ahogy mondod, semmi extra. Ilyen gyorsan be sem indulok, a gondolataim sem mennek el arra, hogy dugjunk, ahhoz legalabb 5-10 percig kell markolasznia. Persze itt a gyakorin 1 evben egyszer latnak puncit a legtobben, ezert faj nekik, ha akkor sem sikerul😂😂😂😂😂

2020. febr. 9. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
8, nem a többi férfi tehet arról hogy te gyakorlatilag impotens vagy.
2020. febr. 9. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8: nem vagyunk egyformak ;) en paromnak ha megolelem, mar felall, pedig dugunk sokat
2020. febr. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!