Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan szeretitek az orált kapni? Kinek mi a kedvenc póza, mennyire legyen mélyen a farkatok, izgassa -e közben a golyóitokat stb ilyenekre gondolok Én szeretek orált adni és kapni is. 22/l :D
Hát, fekve a legkényelmesebb, viszont akkor nem áll olyank eményen. Ha felülök, akkor jobb érzés is, meg akkor kőkemény a farkam...
Meg közben akkor ujjazhatom is a fenekét, símogathatom a haját, mert közelebb van hozzám...
Hát, mikor van egy megbízhatóbb lány, akkor igen, a heréimet is kezelésbe veszi, sőt a legjobbak még kis is mernek nyalni, ami valami fenomenális :D
23/Ffi
Én úgy szeretem, ha a nő kívánja a kolbászom!
Mert ha így van, és szeret szopni, akkor a legjobb.
Sok-sok nyelv téma, jó érzés, ha minnél mélyebben van a csaj szájában, ameddig bírja persze.
Játszon vele, ne csak föl-le szopja.
Imádom ha pl nedvesedik 1 csaj a szopástól.
Ahogy nekem is áll, ha habzsolom a puncit... 🤭🤭😉
33/F
Vagy lássam közben a szemeit,vagy 69.
Bőnyál,deeptroath: szerintem hülyeség. Sokkal könnyebb élvezni,ha a zacsimat simogatják. Nem kell a bőrt hátra húzni,sőt erősen szívva csak a fitymám is orgazmushoz tud juttatni. Fontos a határozottság,a lelkesedés és a kitartás. Anélkül inkább büntetés mint öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!