Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a kedvenc pózotok?
Amikor oldalt fekszem párom pedig oda térdel és fel emeli a lábam a válának támasztja a másik lábam pedig az ő lába alatt megy át. Xd nem tudom mennyire érthető vagy mi a neve a póznaknde imádom és a kutya póz is jó! -w-
21/L
Amit a 3as leirt azt en is imadom, teljesen kikeszit es valahogy nagyon mas erzes ha ilyen szogben van bennem a farka a pasinak (90fokban elfordutva oldalrol dug)
Ezen kivul amit nagyon szeretek az amikor a hasamon fekszem zart labakkal es ugy dug felulrol a pasi
Persze mas pozokat is imadok es csinalok de ezek a favoritok ha a sajat elvezetemet nezem
23L
Lovagló,misszionárius(legjobb ha közben a nyakamba teszi a lábát,de sajnos nem mindenki elég hajlékony hozzá:D). Azt is szeretem ha a falhoz nyomom és úgy kényeztetjük egymást orálisan. Amit a hármas leírt még nem próbáltam,de nagyon izgató lehet:P
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!