Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy buszon, liftben, szűkebb helyen ahol sok ember volt, hogy felállt a farkatok?
Velem ma történt meg, ahogy a liftben összegyűlt csomó ember, kb hely nem volt, és akkor beszállt az egyik szinten egy fiatal tini lány, pont mellém "paszírozta" be magát, és kb éreztem a seggét a farkamnál, ahogy helyezkedett :D
Azért nem kőkeményre állt fel a cerka, de megmozdult, ha még 10 másodpercig abban a helyzetben maradunk kb kemény lett volna :DD
(nem vagyok szűz mielőtt írnátok a hülyeséget)
Bárhol előfordulhat hogy az ember cerkája spontán feláll, viszont kultúrember sehol nem dörgöli oda másokhoz.
A bunkója meg igen, sőt kimondottan utazik a "frottörködésre" utána meg csodálkozik ha előbb-utóbb valaki jól megveri / feljelenti (mert ez is szexuális zaklatásnak minősül).
Nekem buszon mindig feláll
Az a baj hogy minden nap buszozok
most még így télen eltudom takarni de nyáron nehezen de nem volt még olyan hogy észre vették volna
Katona voltam es jöttem haza busszal. Nagyon kanos voltam. A buszon olyan sokan voltak hogy egymáshoz préselödve álltunk.
Felszált egy közép korú nő es úgy fért csak el hogy a seggével a farkamhoz nyomta magát. Felállt és érezte mert rámnezet
és végigmért a szemével de nem mondott semnit.
Elöző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!