Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy otthon megér egy éjszakát?
A 2-vel értek egyet!
De szerintem te is ezt fogod tenni, ha valós a dolog.
Mondjuk én nem értem valaki miért adna több milliót egyetlen éjszakáért,mikor menne ez olcsóbban is...
Nagyon jó kis rés lehet alattad 🤔😀
33/F
Persze mert 1 ilyen kis biznisznél, valószínű minden nő degenerált!
Hagyjad már...
#1 Vidéken van a ház,tehát nem kell rá sokat költeni, itt nagyon olcsó a ház.
Pár milliót.
A 4-es versenyző setét mint a néger segge éjszaka az alagútban!
Kérdező: Menj bele, legalább kettyintesz egy jót (vagy rosszat).
Nekem is van egy csaj, akinek egy éjszakáért komoly vagyont fizetnék! Van így, hogy becsavarodik az ember két igéző szembe, meg az Alpokat megformázó meseszép, hatalmas mellekbe...
#4 Nyilván fontos egy nőnek a pénz, mégis csak a pasinak kell egy családot életben tartania.
Ha komoly kapcsolatot keresnék Én sem egy csóró, alkoholista ember mellett kötnék ki.
Egyedülállóként nem igazán érdekel a pénz, ez egy spontán jött ötlet volt és elgondolkodtam rajta hogy nem rossz ajánlat, mert sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhatok, rengeteg időt és energiát megsporolhatok ha nem kell sz@rasig dolgoznom a pénzért.
Ha készen lesz a ház nem fog érdekelni a pasi pénze mert nem tudom már mire költeni.
Szóval nem mondanám magam aranyasonak egyszeri alkalom után, nem fog meghülyiteni a pénz ha úgy alakulna hogy elfogadom.
Hát aki ennyire hülye azzal nem lehet mit kezdeni.
Nem igazán tudnak atvagni mert eléggé rafkos vagyok, de ha mégis sikerülne gratulálnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!