Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy otthon megér egy éjszakát?
#9 XD
Óriási problémám nem lesz belőle. Szóval hajlok az igenre.
Nyilván neked kell eldöntened...esetleg idővel máshogy gondolod majd, hogy mennyire volt jó ötlet, de akkor meg vissza kell gondolni, hogy anno helyes döntésnek hitted és nem rágódni.
Szerintem menj bele nyugodtan, ha neked ez rendben van. Azért nyilván nézz utána, hogy nem kamuzik e, nem egy agresszív állat e, ilyesmik...
Személy szerint nekem nem menne, de tégy, ahogy te jónak látod és nem kell más ember véleménye, hiszen saját magadért teszed.
Szerintem ez jó csere. Hány évesek vagytok?
35F
kisördög1: hát már miért menne el dolgozni?!
Én azt látom, hogy ma Magyarországon a munkából vegetálni lehet, jól élni, gyarapodni nem!
Azt látom, hogy a lenyúlásból, a mutyizásból, a hazudozásból, a nyalásból, a kefélésből lehet jövőt alapozni, tisztességes munkából nem!
Hadd keféljen ha jól esik, nem kopik az azzal!
Ilyen erkölcstelen országban egyáltalán nem lesz kirívó!
Kérdező: arról tudjál, hogy a kecó után még valami lenyúlós illetéket is kell fizetni, úgyhogy vagy vedd bele ezt is az egy-éjszakába, vagy még lesz egy éjszakád amit le kell dugnod, hogy kifizethesd ezt a "csodálatos" államot is...
Én bevállalom a villanszerelést, ha gondolod?
;-:
Csak összejön az a kecó...
És még akár élvezheted is! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!