Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt vagy paranoiás lennék?
Hétvégén a barátnőivel bulizott, későn ért haza, egyből a fürdőbe ment zuhanyozni majd ledőlt aludni. Másnap mikor hajnalban kimentem a fürdőbe akkor láttam hogy a bugyija leesett a mosógép és a fal közé. Kivettem és feltűnt hogy rá van száradva valami. Mivel pasiból vagyok tudom milyen a sperma... és ez annak tűnt. Tudom van a nőknek természetes nedve de ez attól jóval több volt. De ezt mégis hogy hozzam fel neki? Ha tévedek balhé lesz belőle, ha viszont igazam van simán le is tagadhatja.
F 28
#8-as vagyok :)
Nos tény, hogy kissé belezavarodtam a munka mellett a válasz fogalmazásába, beismerem.
Szóval röviden tömören egy kapcsolat a maga kis hibáival együtt tökéletes és hibátlan, nincs ebben ellentmondás ez ilyen egyszerű.
Ha a szegezem szó nem tetszik, kis elmejátékkal tudatban cseréld ki mással. De nem kell rajta finomítani, amikor féltékeny vagyok neki szegezem a kérdéseket, oda vetem elé, mert természetes módon van egy kis egészséges féltékenység. Viszont a kapcsolatunk elején, már letisztáztuk, hogy mindig őszinték leszünk bármi is lesz. Ezért ez nem negatív értelemben vett "szegezés", hisz csak megkérdezem amire kíváncsi vagyok.
:) Bár nem értem, hogy miért kell OFFolni, a válaszadó biztos nem örül neki.
Szerintem is simán lehet, hogy folyása volt. Meg most komolyan, gondolod, hogy ha megcsalna akkor pont arra nem figyelne, hogy használjon óvszert vagy legalább rejtse el a bugyit? :D
Egyébként ha megcsal akkor annak a későbbiekben lesz több jele is, figyeld, hogy változik e rajta valami mostanában.
Szagold meg. Punciszaga van vagy sperma. Különbözik a kettő szaga megszáradva is.
A másik meg hogy a csajomnak is szokott lenni olyan mintha tele lenne spermaval, pedig biztos nem csalt meg mert egesz nap velem volt. Tobbszor is volt mar ilyen.
Jaj szegény lány. Nyugodj már le tesó! :D
Komolyra fordítva...ha kapcsolatban is vagy, a másik fél sosem a tiéd, szeresd már annyira a másikat hogy tudd elengedni, ha menni akar. Nyilván ha nem fér bele neked a megcsalás és ki is derül, ki is dobhatod ha nálad az a szabály. Vagy maradhattok lazában. Vagy maradhattok nyitottban. Lehetőségek tárháza...de ne taktikázz meg vond kérdőre alaptalanul a másikat.
Ha a szaga is olyan akkor igen
De amúgy mi meglépő abban hogy valaki le fordul és nem koszosan izzadtan fekszik az ágyba ...
A másik meg elég érdekes ,hogy nélküle ment bulizni. Te miért nem mentél vele
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!