Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
A párommal már két éve együtt vagyunk. Talán féléve, hogy amikor orális kényeztetésre esik a sor egyrészt kevesebbet csinálja az én javamra, másrészt pedig kevesebbet csinálja a "mélytorkozást", pedig régen rendszerint próbálkozott vele és mindig amikor beszélgettünk ilyen témáról elmondtam, hogy milyen jó.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogyha egy nő kevesebbet kényezteti partnerét? Illetve a második kérdésre rátérve miért nem akarja úgy?
Nyilván megfogom beszélni vele ezt, amikor intimebb témákról fogunk társalogni, csak kíváncsi vagyok, hogy esetleg volt-e már másnak hasonló tapasztalata? Vagy esetleg a tisztelt női válaszadók közül volt-e már akire szintén jellemző az ami a páromra manapság, s ha igen,akkor ők miért csinálják kevesebbet?
A méretem tök átlagos(17-18cm kb), maximum a vastagsága az ami nagyobb egy picit, lehet zavarja, hogy nem tudja teljesen bevenni a szájába?
Köszönöm a válaszaitokat! 23 F
Hamar elmész,és lassan töltődsz újra.
Legalábbis ő így érzi.
Én is ettől tartottam az elején. Mivel emlékszem az első aktusunkra, akkor 40 percen keresztül voltunk együtt. Utána meg ez vissza esett rögtön a másodiknál 10-15 néha ritkán 20 percre. Viszont manapság mióta oda figyelek az étrendre, edzek stb, azóta 25-30 perc az átlag.
Egyébként szabad kérdeznem, hogy ezt miből szűrted le?
Esetleg mindig nagyon szar volt neki, csak eddig nagyon igyekezett.
Nok kamu elvezessel szolgaljak az alfahimjuket, aki nagyon el lesz tevedve.
A melytorkozast legfeljebb kibirja egy no, de mi a fenet elvezne benne.
Jol kellene tudni dugni.
Számos oka lehet. Az egyik, hogy tulj.képpen kényelmetlen neki és korábban a kapcsolat kezdeti szakaszában "bevállalta" de már nem érzi hogy csinálnia kellene.
A másik... na igen... amúgy ugyanolyan sűrűséggel megvan az intimitás, tudtok egymással mindenről beszélni? Ha igen, akkor passz, kérdezd meg tőle. Ha nem akkor meg egy kicsit laposodik a kapcsolat, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!