Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeket kérdeznem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeket kérdeznem egy méretes de ferde hímvessző lehet egy esetleges kapcsolatban kizáró ok?

Figyelt kérdés
24 F rendszeresen sportoló (labdarúgás) férfiként nem volt még hosszútávú kapcsolatom .

dec. 21. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Enyémben is van egy kis kanyar és a legtöbb pasinak nem szögegyenes a farka... mégis volt több kapcsolatom és szex is, ráadásul élvezték is velem rendesen.
dec. 21. 00:13
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Egy kis ferdeség nem sokat számít, nem nagyon láttam olyat, akinek teljesen egyenes. Biztos létezik, de ritkább. Ha extrém ferde, az lehet probléma. Konkrétan műtét is létezik egyenesítésre. De mondom mégegyszer, ez csak szélsőséges esetekben szükséges.
dec. 21. 00:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is felfele görbül, eddig senki nem szaladt el, ha meglátta. 27f
dec. 21. 01:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem tokeletes lenne
dec. 21. 05:13
 5/9 anonim ***** válasza:
8%

Ezzel a gondolkodással már kizárod magad.

Még szűz vagy de majd lesz előbb utóbb szex neked is.

dec. 21. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahogy mások írták, kis kanyar nem probléma, sôt. Nekem is volt partnerem, aki 'szerette a görbületem', mert a vaginája olyan pontjait stimuláltam misszionárius pózban, amit egy szögegyenes, tankönyvi ph@sz nem tudott volna. Tipp: olyan pózt érdemes keresni, amiben a kanyar-ph@sz vége a nô hasa felé mutat a vaginában, így stimulálva a g-pont környékét.
dec. 21. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, nekem görbe és veled ellentétben sajnos nem is méretes, mégse panaszkodott rá senki, miden lány élvezte eddig
dec. 21. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd ha S vagy W alakú lesz,akkor aggódj.
dec. 21. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van benne kanyar és nagy vastag is. Mikor kikormolom vele a lányok fingóját akkor van közben sikoltozás rendesen.
dec. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!