Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak(+50)! Ti hogy birkóztok meg ezzel?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy akinek már nem működik a szerszáma az hogy éli ezt meg? Már nem működik a partneremnek,viszont el tud élvezni úgy is,hogy lankadt valamennyire. Gyógyszert nem hajlandó íratni,mert szerintem szégyelli,vagy kényelmetlen neki... én viszont màr próbáltam neki finoman jelezni,hogy lehet kellene. Nem tud emiatt belémhatolni. Én igényelném azt is.
Máshogy is ki tud elégíteni,azzal nincs is baj. :-) Csak zavar,hogy meg próbálkozni se akar,hogy változtasson.
Szokott maszturbálni is,de nem viszi túlzásba. Sportol,nem dohányzik,nem iszik...
dec. 20. 22:32
1/9 anonim válasza:
Fater te vagy az? :D Viccet félretéve tényleg kellemetlen lehet. Első sorban gyógyszer helyett felírnék neki egy jó harmincast, lehet arra feláll...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu...
dec. 21. 09:29
6/9 anonim válasza:
Járjon el heti 2-3 alkalommal valami jó edzésre. Hormonszint baja lehet a párodnak. Kb 2-3 hónap után van hatás, de akkor brutális.
Nekem 50 felett is mindennap ki kell vernem, ha aznap nincs szex.
8/9 Rex Hunter válasza:
Nem biztos,hogy feltétlen gyógyszer kell neki. Próbáljon meg természetes készítményeket,amik jó hatàssal vannak a vérkeringésre,növelik a tesztoszteron szintet. Ilyenek pl. shilajit, arginin, macagyökér (az indiánok viagràja),ashwaganda. 2-3 hónapos kúra után meg majd nem győződ leàllítani. Mellette sportol az természetesen jó,ami szintén kedvező ebből a szempontból. Nekem volt,hogy egy nap 10-szer is felàllt. Igaz még valamivel fiatalabb vagyok mint 50,de màr nekem is voltak/vannak ilyen gondok. Ha jó passzban vagyok, akkor egész nap tudnék kefélni.
9/9 A kérdező kommentje:
Szed természetes dolgokat,kb. 4 hónapja. Hátha lesz hatása.
dec. 21. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!