Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg túl reagálom, vagy igazam van?
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, szexuális életünk csodás. Legalábbis szerintem , neki hiányzik az anális szex amit mióta először felhozta érthetően elutasítottam, de hónapok óta kérdezi. Folyamatosan mondtam hogy nem , azt nem szeretném. Ennek ellenére a tegnapi nap folyamán lovaglás közben sikeresen becsempészte a farkát a fenekembe , és ami a legszebb az az, hogy utólag kiderült hogy direkt volt. Nagy hévvel csinálta és direkt váltott így ugyanazzal a sebességgel végig döfte a popó lyukam amire óriásit sikitottam és azóta is borzalmasan fáj , alig bírok ülni. Utólag vallotta be hogy direkt volt, nagyon beindítja és legkozlebb is készüljek mert megint várható egy trükkös meglepetés váltás.
Viszont én megmondtam neki hogy többet soha nem akarok ilyet , talán kicsit üvöltöttem is, amire nagyon megharagudott és azóta nem beszél velem.
Továbbra is nagyon fáj még, de szerintetek ajánljam fel neki az anális szexet engesztelesnek, mert felemeltem a hangom és így kiborultam?
Köszi a segítséget!
Bocsánat , félreérthetően írtam, szerencsére nem sikerült tövig betoknia, el se merem képzelni akkor mit éltem volna át. Csak pár centit lyutott be, a hasito fájdalomra azonnal elhúztam magam, de vérzett rögtön nagyon.
Eddigi válaszok alapján akkor úgy látjátok jogosan reagáltam így, köszönöm a támogatást!
Ma reggel egyébként megölelt és azt mondta nem szabadott volna hogy jelzés nélkül átcsempéssze, így most előre szól, hogy este "anál partyrt akar tartani" ... Kezdek felni hogy komolyan gondolja és megint ugyanaz lesz és most még sokkal jobban fog fájni. :(
Ti mit gondoltok erről? Mit mondjak erre?
Neked nulla önbecsülésed van. Mi vagy te? Guminő?
Ez a pasi egy önző agresszív állat, addig menekülj amíg teheted.
'Ma reggel egyébként megölelt és azt mondta nem szabadott volna hogy jelzés nélkül átcsempéssze, így most előre szól, hogy este "anál partyrt akar tartani"'
Na neked is jó hülye pasid van. Fáj még az előző "próbálkozásától", de leszarja és ma újra nekiesik. Fogalma sincs hogyan kell ezt előkészíteni, csak beleerőszakolja magát.
Vegyél egy dildót és dugd fel neki, hogy érezze milyen ez.
Férfi vagyok, de ha a párom a kifejezett tiltakozásom ellenére szándékosan olyat tenne ami véres sebet és fájdalmat okoz majd közölné hogy lesz több is, AZONNAL KIVÁGNÁM.
De komolyan kérdező hol az önbecsülésed? Megér neked ez a pasi annyit hogy véresre erőszakolja a feneked miközben sikitasz a fájdalomtól? Ezt egy utszéli prosti nem hagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!